Prognoza meteo 8 noiembrie. Ce spun meteorologii

Autor:
Publicat: 07/11/2019 | 21:47
Prognoza meteo 8 noiembrie. Ce spun meteorologii

Vremea este deosebit de caldă pentru această perioadă, iar prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată că în continuare vom avea temperaturi foarte mari pentru această perioadă. Cum va fi vremea vineri, 8 noiembrie.

Vremea va fi caldã pentru prima decadã a lunii noiembrie în toatã ţara, dar în special în jumãtatea de sud-est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade.

Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor şi va ploua pe arii extinse în Oltenia, Banat şi Transilvania şi zonele montane şi local în Crişana, Maramureş, Moldova şi în vestul şi nordul Munteniei. În special în zona Carpaţilor Meridionali şi a Subcarpaţilor Getici, în Carpaţii şi Subcarpaţii de Curburã cantitãţile de apã vor depãşi 15…25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi izolat şi trecãtor în sud şi în sud-vest. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici vor fi condiţii de ceaţã.