Prognoza meteo pentru duminica. Se incalzeste mai mult si…

Publicat: 11/01/2015 | 08:56
Prognoza meteo pentru duminica. Se incalzeste mai mult si…

Vremea devine usor mai calda pentru aceasta perioada a anului si se vor inregistra maxime termice de pana la 13 grade Celsius.

Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, iar la nivelul intregii tari regimul termic diurn va fi mai ridicat decat normalul acestei date calendaristice. Astfel, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse între 2 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade. Cerul va avea innorari si, mai ales dupa amiaza si noaptea, aria precipitatiilor se va extinde dinspre regiunile vestice, nord-vestice si va cuprinde toata tara. La inceput vor predomina ploile, apoi vor fi mai ales lapovite si ninsori, iar vantul se va intensifica in majoritatea zonelor, in timp ce la munte va sufla tare.
In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca regimul termic diurn va fi mai ridicat decat normalul acestei date calendaristice. Potrivit stiri.apropotv.ro, temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 0…2 grade. Cerul va avea innorari, iar seara si noaptea se vor semnala precipitatii, la început sub forma de ploaie, iar in a doua parte a noptii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat.