„Puriul” mulțumit de debutul „câinilor” în play-out: „Nu pot decât să-mi felicit jucătorii!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/03/2019 | 10:23
„Puriul” mulțumit de debutul „câinilor” în play-out: „Nu pot decât să-mi felicit jucătorii!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București, s-a declarat mulțumit de rezultatul pe care elevii săi l-au obținut la debutul în play-out-ul ligii I, scor 2-0 cu Dunărea Călărași.

„Am reuşit să câştigăm şi nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru acest lucru. Ei au avut o posesie bună până la 20 de metri, prea multe ocazii nu au avut. Un jucător pe care nimeni nu-l vede…şi care cred că trebuie să fie la echipa naţională. Am cedat repriza a doua terenul, dar ei nu au fost periculoşi. Pe contraatac, puteam marca al doilea gol mult mai devreme. Mi-am dorit foarte mult să începem play-out-ul cu victorie. Culmea e că acum, Dunărea a jucat mult mai bine decât la acel meci de 0-0”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al „câinilor”.

Căpitanul Dan Nistor a deschis scorul în minutul 24, finalizâznd spectaculos după o cursă de 20 de metri din poziție centrală în urma unei pase de la Ait-Atmane, iar la finalul partidei „Puriul” a sspus că liderul vestiarului din „Groapă” ar merit o convocare la naționala condusă de Cosmin Contra.

„Nistor trebuie să treacă peste toate. Nici mie nu-mi convine că suntem aici. Şi ei au o parte din vină, nu doar antrenorii sau conducătorii. Ne pregătim pentru sezonul viitor. El trebuie să se antreneze, nu doar el, ci în general, jucătorii”, a adăăugat Rednic.

Scorul final al confruntării a fost stabilit de golgeterul alb-roșilor, Montini care a finalizat la singura ocazie pe care a avut-o în tot meciul.

S-a terminat 2-0 iar Dinamo a acumulat 19 puncte trecând peste FC Botoșani în play-out. De partea cealaltă Dunărea Călărași a rămas pe loc de baraj, cu 12 puncte.

Citește și...