HOROSCOP 14 MARTIE. Racii au un moment propice în care își pot negocia salariul

Publicat: 13/03/2018 | 23:19
HOROSCOP 14 MARTIE. Racii au un moment propice în care își pot negocia salariul

HOROSCOP 13 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Este o perioadă propice în care să discuți cu persoana iubită – vorbe dulci, pasionale, planuri de viitor sau care să confirme dragostea dintre voi doi. Dacă nu ești încă într-o relație, acum poți întâlni pe cineva care să te atragă sau care să îți placă din prima clipă! În plan social, ai putea participa la petreceri sau ai putea fi invitat la niște evenimente mondene unde să te simți minunat!

Taur – Sfătuiește-te cu familia despre ceea ce te apasă, vei găsi mai mult ca sigur o soluție la problemele cu care te confrunți! Ascultă de cei mai maturi sau mai în vârstă decât tine. Dacă îți dorești să faci o schimbare în planul casei este cel mai bun moment în care să găsești cele mai atractive oferte. Concentrează-te pe emoții, sentimente și planul interior, este o perioadă propice în care să exteriorizezi tot ceea ce simți!

Gemeni – Azi nu te încăpățâna să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus și să te regăsești într-un impas! Ai multe de învățat de la o persoană care deține calități imperios necesare în acest moment: optimism, entuziasm și multă energie pozitivă. Poți găsi unele informații importante și citind o carte de specialitate sau participând la un curs.

Rac – Este un moment propice în care să îți negociezi salariul sau în care să ai discuții despre unele proiecte cu ajutorul cărora să și apară câștiguri financiare. Simți că un prieten se implică trup și suflet, că participă intens la tot ceea ce faci, iar un astfel de moment îți arată clar pe cine te poți baza și pe cine nu. Fii generos când vine vorba de gesturi de afecțiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalți ce bine primesc iubirea ta.

Leu – Deoarece ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste, azi vei fi abordat de cineva pentru a-ți spune părerea! Nu îi dezamăgi pe cei din jur. Totodată, deții mult charm și ești mai atrăgător pentru persoanele de sex opus, ca atare poți cuceri mai repede acea persoană de care îți place. Este o perioadă oportună în care să te ocupi și de aspectul fizic, în care să îți îmbogășești garderoba sau în care să faci unele schimbări la felul în care arăți!

Fecioară – Atenție! Te comporți ca un copil care se ridică împotriva povețelor bune, doar așa, ca să arate că s-a maturizat și știe el mai bine ce are de făcut. Lasă-te inspirat de ceea ce au alții să te învețe și nu vei regreta! În același timp, lasă reținerile la o parte înaintea unui proiect pe care l-ai pregătit destul de bine și nu-ți fie teamă, lucrurile vor ieși mai bine decât ai preconizat!

Balanță – Dacă intuiția îți atrage atenția să mai analizezi încă o dată toți pașii pe care îi ai de parcurs într-un proiect, ar fi bine să-i dai ascultare, deoarece poți descoperi o fisură. Nu te baza decât pe propriile judecăți de valoare, pe propriile argumente și numai așa vei reuși să extragi o concluzie cât se poate de corectă. Seara, o vizită a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp îți poate aduce zâmbetul pe buze. Rememorează alături de el timpurile frumoase petrecute împreună!

Scorpion – Azi poți oferi multe, așa că uită de propriile interese și dă tot ceea ce ai mai bun fără a aștepta nimic în schimb. O relație de prietenie valoroasă se poate forma repede, ca atare fii atent la persoanele cu care interacționezi și care îți oferă sprijinul lor! În privința banilor, fii mai econom, pot surveni o serie de necesități materiale, iar la acest capitol nu te afli deocamdată pe cel mai sigur nivel.

Săgetător – Cei care se cred mai puternici decât tine, vor privi ciudat atitudinea ta independentă de azi, prin care arăți, de fapt, ce bine te descurci singur. Acționează cu încredere, deții toate resursele și energia pentru a ieși din orice impas și pentru a rezolva toate problemele și sarcinile cu care te confrunți! Niște vești de la persoane aflate în străinătate te pot bucura foarte tare!

Capricorn –  Azi este nevoie și de prudență, dar și de curaj, și de vechi, dar și de nou, deci încearcă să le împletești eficient pe toate în ceea ce ai de făcut.

Dacă faci echipă cu oamenii potriviți, toate vor merge azi ca pe roate. Ai nevoie alături și de o persoană mai matură care să-ți ofere sfaturi. În același timp, nu-ți propune azi deplasări la distanțe foarte mari, pentru că nu deții toate resursele pentru a face față unor călătorii mai lungi. Acționează calm!

Vărsător – Dă azi dovadă de un imens altruism, așezând pe ceilalți pe primul plan și abia la urmă pe tine. Vei avea mare satisfacție dacă cei din jurul tău zâmbesc. Fii mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de prețuri și fă în așa fel încât să le ții pe toate perfect sub control ca să nu dezechilibrezi bugetul. O conversație cu persoana iubită poate lămuri unele probleme cu care v-ați confruntat în trecut!

Pești – Azi nu asculta de nimeni, nici măcar de cei care chiar dețin frâiele puterii asupta ta, pentru că ai și tu toate resursele necesare pentru a arăta ce poți. Dacă muncești cu plăcere și pasiune, vei avea ocazia de a-ți pune mai bine în valoare calitățile și talentele în domeniul în care lucrezi. Interesează-te de unele diete sau rețete naturiste, vei găsi cele mai bune informații despre problemele de sănătate cu care te confrunți!

Citește și...