Radu Mazăre, încă o lovitură! “A amenințat că vine să preia afacerea!” Pagubă de 1.2 milioane de euro

Publicat: 25/05/2019 | 12:30
Radu Mazăre, încă o lovitură! “A amenințat că vine să preia afacerea!” Pagubă de 1.2 milioane de euro

Radu Mazăre primește lovitură după lovitură. Aflat la închisoare, fostul primar al Constanței a fost informat că sunt șanse să rămână fără hotelul din Madagascar, în care ar fi investit aproximativ 1.2 milioane de euro. Un fost partener de afaceri vrea să preia afacerea.

Acesta din urmă are cetățenie maglașă, a fost un om cheie în afacerea pe care Radu Mazăre a ridicat-o în Madagsacar, în condițiile în care legea de acolo interzice cetățenilor străini să concesioneze teren.

Așa se face că în actele de concesionare apare și românul din Madagscar, care însă ulterior a fost îndepărtat de Mazăre din afacere. Acest lucru a dus la un conflict între cei doi care ar fi dus chiar la arestarea lui Radu Mazăre, conform fraleui acestuia. Respectivul partener de afaceri este fiul consulului onorific al României în Madagascar, Lăcrămioara Toader.

A sunat angajații, a amenințat că vine să preia afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura de la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș”, a povestit o sursă din anturajul lui Radu Mazăre, conform wowbiz.ro.

Citește și...