Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, în regim închis, până în 2021

Publicat: 11/06/2019 | 19:07

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele lui Mazăre, Mihai.

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a precizat pentru MEDIAFAX, că o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate în regim închis, până în anul 2021. Decizia comisiei vine după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină. (CITEȘTE ȘI: CE COSTUM VA PURTA RADU MAZARE LA CUNUNIA CU ROXANA MIHALACHE)

Potrivit lui Mihai Mazăre, fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român. Însă, potrivit avocatului lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, e posibil ca fostul edil să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenție. Acest lucru ar putea fi posibil dacă instanța îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanța supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou și Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Acesta și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței. Fostul primar al Constanţeia fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor. (VEZI ȘI: CE LE-A CERUT RADU MAZĂRE FRAȚILOR SĂI, VENIȚI SĂ-L VIZITEZE LA RAHOVA: COSTĂ 15 LEI!)

Citește și...