Ramona Bulcu s-a aruncat de la etaj. TRAGEDIE la Parchetul General în Vinerea Mare

Publicat: 26/04/2019 | 12:09
Ramona Bulcu s-a aruncat de la etaj. TRAGEDIE la Parchetul General în Vinerea Mare

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt de la Parchetul General, s-a aruncat de la etajul cinci al instituției chiar în Vinerea Mare.

Comunicatul ISU este unul sec, fără a fi precizat numele victimei: ”Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin, aprox 50 ani, precipitare de la înălțime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”.

Potrivit Mediafax, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit după ce s-a aruncat, vineri, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, anunță Poliția Capitalei și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că, în urmă cu scurt timp, prin apel 112, a fost anunțat faptul că o femeie s-a aruncat de la mare înălțime, din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit ISU București-Ilfov, aceasta s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul.

La fața locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și un procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Citește și...