Rapperul ”Mecanicu” prins cu droguri

Publicat: 06/02/2017 | 16:24
Rapperul ”Mecanicu” prins cu droguri

Încă un nume din showbiz ajunge după gratii pentru implicare în trafic şi consum de droguri. După arhicunoscutul Tudor Sişu, prins şi condamnat de mai multe ori pentru asemenea fapte, a venit rândul unui alt rapper din Gorj. Este vorba de un tânăr al cărui nume de scenă este ”Mecanicu”

Daniel Cătălin Rizan, cunoscut sub numele ”Mecanicu”, a fost reţinut, după percheziţiile efectuate zilele trecute, de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Gorj. Rapperul Mecanicu a fost reţinut sâmbătă şi arestat preventiv o zi mai tărziu.

”Mecanicu” făcea parte din gruparea ”Sevastică”
”Mecanicu” făcea parte din gruparea ”Sevastică”

Mai mulţi tineri din Gorj, Dolj şi Hunedoara au ajuns în arest, pentru 24 de ore, fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, întru-un dosar instrumentat de DIICOT Gorj, arată gorj-domino.ro. Anchetatorii susţin că din gruparea de trafic de stupefiante făceau parte ”Mecanicu’”, un membru al grupării ”Sevastică” din Craiova, dar şi o fată, Mihaela-Andreea.

Citește și...