Rareș Bogdan va fi numit prim-vicepreședinte politic și va deveni numărul doi din PNL. Când are loc fericitul eveniment

Publicat: 22/07/2019 | 17:41

Veste bună pentru Rareș Bogdan! Fostul prezentator TV a fost propus de Ludovic Orban pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, au declarat surse din interiorul partidului, care au spus și când va avea loc anunțul oficial. În urma investirii în funcție, Rareș Bogdan va deveni numărul doi în Partidul Național Liberal.

Rareș Bogdan, numit prim-vicepreședinte politic la Consiliul Național din 8 august

Liberalii se reunesc în Consiliu Naţional pe 8 august la Romexpo, a anunţat Ludovic Orban. Pe ordinea de zi a evenimentului se află alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, dar şi lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis din partea PNL la alegerile prezidenţiale. Surse liberale au declarat, pentru MEDIAFAX, că propunerea lui Ludovic Orban pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL este europarlamentarul Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan și Ludovic Orban, în timpul unei întâlniri oficiale © ziardecluj.ro
Rareș Bogdan și Ludovic Orban, în timpul unei întâlniri oficiale © ziardecluj.ro

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, președintele PNL îi blocase temporar lui Rareș Bogdan accesul la funcțiile înalte de conducere ale PNL. Ulterior, au venit reacțiile din partea a 600 de membri importanți ai PNL din întreaga țară, care și-au exprimat public susținerea față de Rareț Bogdan, dar și o întâlnire politică cu președintele României, Klaus Iohannis, președintele României, cel care “i-a băgat mințile în cap” lui Ludovic Orban, impunându-i acestuia o demnitate și mai mare pentru Rareș Bogdan, relatează ziardecluj.ro.

Citește și...