Răsturnare de situație! Cornel Galeș NU a murit? Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Publicat: 03/12/2019 | 10:37

Accidentul în urma căruia s-a spus că soțul regretatei Ileana Ciuculete a murit este învăluit în mister. Deocamdată, nu au apărut imagini de la locul tragediei și se știu prea puține detalii despre producerea incidentului rutier. Astfel, pe rețelele de socializare a apărut întrebarea firească… “Dacă nu cumva Cornel Galeș nu a murit?”.

Citește și: Motivul pentru care Cornel Galeş nu vorbea cu fratele lui de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu o mare vedetă TV

Când a fost anunțată vestea tristă privind moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș, cei mai mulți nu au crezut… ci s-au gândit că este o știre falsă, așa cum, din nefericire, s-a întâmplat și în cazul altor vedete. Astfel, apropiații și fanii soțului Ilenei Ciuculete s-au împărțit în două tabere: unii care lăsau mesaje în memoria acestuia și alții care susțineau cu tărie că nu ar fi murit. Iar pe pagina de Facebook a fostului impresar există discuții aprinse în acest sens – pe unele dintre ele le puteți citi în galeria foto a articolului.

Citește și: Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după moartea lui Cornel Galeș. Ce mesaj a transmis Mugurel Sfetcu familiei fostului impresar

“Nu îmi vine foarte greu să cred că te-ai stins așa fulgerător. Dumnezeu să te așeze în locurile lui cerești. Drum lin spre eternitate 😭😭😭 Cornel Galeș” este unul dintre multele comentarii cutremurătoare lăsate de internauți pe pagina oficială a soțului regretatei Ileana Ciuculete.