Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după moartea lui Cornel Galeș. Ce mesaj a transmis Mugurel Sfetcu familiei fostului impresar

Publicat: 03/12/2019 | 09:23

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după moartea lui Cornel Galeș la doar o zi după ce un prieten de-ai săi a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre felul în care a reacționat acesta când a aflat de tragedia rutieră. Pe lângă afirmațiile făcute în cadrul interviului dat de curând, Mugurel Sfetcu a transmis un mesa familiei fostului impresar.

Citește și: Naşa de cununie a lui Cornel Galeş a dezvăluit care a fost ultima lui dorinţă

Mugurel Sfetcu, primele declarații după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș

Băiatul cel mare al regretatei artiste Ileana Ciuculete a mărturisit că el și rudele sale s-au întristat după ce au aflat că bărbatul cu care s-au războit aproape trei ani a murit. El a subliniat că nu se va implica în pregătirile de înmormântare ale lui Cornel Galeș și a transmis public sincere condoleanțe familiei acestuia.

Citește și: Trupul lui Cornel Galeş nu va fi adus în România? „Nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea lui”

O sursă din anturajul lui Mugurel Sfetcu a dezvăluit ieri, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că acesta nici nu se mai gândește acum la despăgubirile pe care Cornel Galeș trebuia să i le plătească lui și fratelui său.

Citește și: Ce detaliu bizar a observat ultima dată Cornel Galeș la mormântul Ilenei Ciucilete! I-a prezis moartea

“Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât: «Condoleanțe!» familiei și: «Dumnezeu să îl odihnească!». Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Motivul pentru care Cornel Galeş nu vorbea cu fratele lui de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu o mare vedetă TV

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla în mașină împreună cu doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape un an.

Citește și...