Ce a spus fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Publicat: 02/12/2019 | 15:44
Ce a spus fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Vestea morții fulgerătoare a lui Cornel Galeș a ajuns și la băieții regretatei artiste Ileana Ciuculete. O sursă din anturajul lui Mugurel Sfetcu a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum a reacționat acesta când a aflat despre tragedia rutieră, dar și ce a afirmat despre banii pe care el și fratele său mai mic, Cristi Sfetcu, ar fi trebuit să-i primească de la “tatăl vitreg”. 

Citește și: Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş s-au îndrăgostit la prima vedere. De ce a purtat regretata artistă rochie de mireasă roz

Ce a spus fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș

Potrivit mărturisirilor făcute de un apropiat de-ai artistului Mugurel Sfetcu, acesta nu a spus niciun cuvânt urât la adresa lui Cornel Galeș după ce a aflat despre sfârșitul de care a avut parte. Mai mult, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete a afirmat că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, chiar dacă, după moartea mamei sale, el și fratele lui s-au războit pe moștenire.

Citește și: Elena Merișoreanu, declarații exclusive după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș! A sunat-o: ce i-a spus la telefon

Aceeași sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că băiatul cel mare al celebrei cântărețe nici nu se mai gândește acum la despăgubirile pe care Cornel Galeș trebuia să i le plătească lui și fratelui său.

Citește și: Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. “La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.
Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.
Citește și...