Elena Merișoreanu, declarații exclusive după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș! A sunat-o: ce i-a spus la telefon

Publicat: 02/12/2019 | 14:00
Elena Merișoreanu a oferit un interviu exclusiv pentru  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș. Îndrăgita artistă abia și-a putut stăpâni lacrimile.

Elena Merișoreanu, primele declarații după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș

Elena Merișoreanu s-a numărat printre prietenii de familie ai cuplului Ileana Ciuculete – Cornel Galeș, iar vestea că acesta a murit într-un accident rutier a șocat-o. Cunoscuta artistă a acceptat să ofere în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, primele declarații după ce a aflat despre tragedia în care fostul impresar a sfârșit.

Citește și: Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

“Dumnezeu să-l ierte. Eu n-am știut că s-a mutat în Spania, nu am mai apucat să vorbesc cu el de la înmormântarea Ilenei. M-a sunat să merg la parastas, dar nu am reușit să ajung. Recunosc că, puțin m-a deranjat când a apărut cu noua iubită după doar trei luni de la moartea soției… dar, cu timpul s-au remediat aceste resentimente. Dumnezeu să îi așeze sufletul lângă cel al consoartei sale.

Am ținut enorm la el, l-am apreciat pentru că a fost mereu alături de Ileana, o urma peste tot, i-a fost alături până în ultima clipă. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!”, a declarat Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Cornel Galeș a murit. Cum a fost fotografiat cu doar 3 ore înainte de tragedie: “Am luat masa împreună”

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape un an.

 

Citește și...