Unde va fi înmormântat Cornel Galeș. Soțul regretatei Ileana Ciuculete își pregătise locul de veci

Publicat: 02/12/2019 | 13:24

Apropiații lui Cornel Galeș au demarat procedurile de repatriere, după accidentul mortal, produs ieri pe o șosea din Spania. Deocamdată, nu au fost anunțate detalii despre ziua înmormântării, însă, se știe foarte bine că soțul regretatei Ileana Ciuculete își pregătise locul de veci.

Citește și: Secretul cu care Cornel Galeș a ales să plece în mormânt. Doar apropiații știau adevărul din relația cu Viviana Mantoiu

Soțul regretatei Ileana Ciuculete își pregătise locul de veci

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc ieri. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, el a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă a vieții, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Citește și: Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o enorm și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, soțul Ilenei Ciuculete are trecut numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste. Cei doi au avut o poveste de iubire foarte frumoasă, în ciuda răutăților care s-au spus de-a lungul timpului și al războiului purtat cu familia regretatei vedete. Totuși… rămâne de văzut dacă rudele cântăreței vor accepta ca soțul său să fie înmormântat lângă ea.

Citește și: Aurel Ciuculete, primele declarații după ce a aflat că fostul cumnat, Cornel Galeș, a murit: “Viața acestei persoane ingrate…”

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. “La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.
Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.
Citește și...