Trupul lui Cornel Galeş nu va fi adus în România? „Nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea lui”

Publicat: 03/12/2019 | 08:27
Trupul lui Cornel Galeş nu va fi adus în România? „Nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea lui”

Cornel Galeş şi-a găsit sfârşitul la doi ani de la moartea celei pe care a iubit-o din tot sufletul, Ileana Ciuculete. O veste şi mai tristă este aceea că este foarte posibil ca trupul lui să nu se poată odihni lângă cel al soţiei sale, deoarece sunt probleme cu repatrierea lui.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș ar putea rămâne, pentru totdeauna, în Spania, deşi Viviana, fosta lui iubită încearcă din răsputeri să îl aducă în ţară.Viviana nu va putea rezolva tot ce ține de repatrierea corpului lui Cornel Galeș pentru că nu este rudă cu el”, a spus un aproiat de-al lui Cornel Galeş, pentru Wowbiz.ro.

Eu sunt prea bătrână, nu pot să mă implic cum mi-aș dori. Iar doamna Viviana nu știu dacă va insista atât de mult să îl aducă, nu știu dacă vrea… Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât.

O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, ne-a mai spus Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a cântăreței Ileana Ciuculete., a declarat Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, pentru aceeaşi sursă.

Viviana, chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Cu toate că se despărțise de Cornel Galeș înainte de tragicul accident, Viviana și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, dar și organizarea ceremoniei funerare. Potrivit surselor noastre, ultima iubită a lui Cornel Galeș s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit.

La scurt timp după ce a aterizat în Spania, Viviana s-ar fi confruntat cu mari dificultăți. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, fosta iubită a lui Cornel Galeș nu a reușit să dea de Sorin, prietenul la care locuia Cornel și care se pare că se afla cu el în mașină în momentul accidentului. Din această cauză, Viviana nu a reușit să intre în casa în care locuia Cornel pentru a recupera banii și actele acestuia.

Citește și...