Ce detaliu bizar a observat ultima dată Cornel Galeș la mormântul Ilenei Ciucilete! I-a prezis moartea

Publicat: 03/12/2019 | 08:06

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre premonițiile acestuia legate de moartea sa. Doina Belu s-a numărat printre puținii oameni care i-a fost alături după decesul regretatei Ileana Ciuculete și a trăit alături de el aproape toate stările pe care le-a avut. De altfel, cu doar trei zile înainte de accidentul cumplit, fostul impresar a postat o melodie care are un mesaj extrem de trist și pe care o asculta obsesiv.

Citește și: Ultima iubită a lui Cornel Galeș a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Cornel Galeș a avut premoniții despre moartea sa

Chiar dacă a ales să plece din România, Cornel Galeș avea grijă de mormântul soției sale, Ilena Ciuculete, care a fost transformat într-un mic altar. Într-una dintre zielele în care a mers la cimitir împreună cu nașa lui de cununie, acesta a adus un alt brad ca să-l planteze… La un moment dat, el i-a dezvăluit Doinei Belu că nu s-a prins niciun copac în aproape trei ani de la moartea celebrei cântărețe de muzică populară și că e un semn acest aspect… Unul rău însă, pentru că, ulterior, el și-a continuat ideea și a spus că motivul pentru care toți brazii plantați s-au uscat este acela că el nu se află încă acolo.

Citește și: Unde va fi înmormântat Cornel Galeș. Soțul regretatei Ileana Ciuculete își pregătise locul de veci

“Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus. A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce a spus fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla în mașină împreună cu doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape un an.

Citește și...