Acasă » Exclusiv » Ultima iubită a lui Cornel Galeș a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Ultima iubită a lui Cornel Galeș a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare!

De: I.D. 02/12/2019 | 23:03

Cornel Galeş şi-a găsit sfârşitul într-un mod cutremurător! Soțul cântăreței Ileana Ciuculete a decedat în urma unui terifiant accident rutier, care a avut loc în Spania, acolo unde bărbatul locuia de aproximativ doi ani. Ultima iubită a lui Cornel Galeș, Viviana, este cea care se ocupă acum de procedurile de repatriere, cu toate că ei s-ar fi despărțit cu puțin timp înaintea tragediei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii zguduitoare. (CITEȘTE ȘI: EX-PREMIERUL FĂRĂ PARTID A SOCIALIZAT ÎNTR-UN BISTROU, PÂNĂ SPRE MIEZUL NOPȚII, CU UN GRUP DE “SIMPATIZANTE”!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de ultima perioadă din viața lui Cornel Galeș. (VEZI ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ)

„Se afla în depresie puternică de ceva timp”

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, deși amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. (NU RATA: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…”. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PISCINĂ + NOAPTEA DE GROAZĂ DE LA VÂLCEA)

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident în Spania

Viviana, chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Cu toate că se despărțise de Cornel Galeș înainte de tragicul accident, Viviana și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, dar și organizarea ceremoniei funerare. Potrivit surselor noastre, ultima iubită a lui Cornel Galeș s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit. (NU RATA: CELEBRELE GEMENE DE LA INDIGGO S-AU REPROFILAT: CÂNTĂ PRIN BISERICI!)

Viviana, dificultăți în Spania!

La scurt timp după ce a aterizat în Spania, Viviana s-ar fi confruntat cu mari dificultăți. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, fosta iubită a lui Cornel Galeș nu a reușit să dea de Sorin, prietenul la care locuia Cornel și care se pare că se afla cu el în mașină în momentul accidentului. Din această cauză, Viviana nu a reușit să intre în casa în care locuia Cornel pentru a recupera banii și actele acestuia. (NU RATA: “TĂTICUL VEDETELOR” S-A RUINAT! ARE DATORII PESTE DATORII ȘI…)

Viviana și Cornel se despărțiseră înaintea tragediei

Cornelia Catanga, mărturisiri sfâșietoare!

”N-am mai vorbit cu Cornel de aproximativ un an. Îmi amintesc când am discutat cu el de faptul că se plângea că se simțea agresat. Mi-a mărturisit că el nu își mai găsește locul în România. Din câte am înțeles de la apropiați, nu are cine să-l aducă în țară. El are cavou lângă Ileana. Îmi pare foarte rău de el. Ileana Ciuculete l-a iubit enorm”, a declarat Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Viviana a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare

Își pregătise locul de veci

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc zilele trecute. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, Cornel a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o enorm și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală. Soțul Ilenei Ciuculete are trecut, de altfel, numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste. (NU RATA: „EX-UL” DELIEI VA DEVENI TĂTIC DUPĂ ANUL NOU! CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI MATTEO GRAVIDĂ ÎN LUNA A 8-A)

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital, din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.

Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...