Ultima iubită a lui Cornel Galeș a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Autor: I.D.
Publicat: 02/12/2019 | 23:03

Cornel Galeş şi-a găsit sfârşitul într-un mod cutremurător! Soțul cântăreței Ileana Ciuculete a decedat în urma unui terifiant accident rutier, care a avut loc în Spania, acolo unde bărbatul locuia de aproximativ doi ani. Ultima iubită a lui Cornel Galeș, Viviana, este cea care se ocupă acum de procedurile de repatriere, cu toate că ei s-ar fi despărțit cu puțin timp înaintea tragediei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii zguduitoare. (CITEȘTE ȘI: EX-PREMIERUL FĂRĂ PARTID A SOCIALIZAT ÎNTR-UN BISTROU, PÂNĂ SPRE MIEZUL NOPȚII, CU UN GRUP DE “SIMPATIZANTE”!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de ultima perioadă din viața lui Cornel Galeș. (VEZI ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ)

„Se afla în depresie puternică de ceva timp”

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, deși amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. (NU RATA: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…”. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PISCINĂ + NOAPTEA DE GROAZĂ DE LA VÂLCEA)

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident în Spania

Viviana, chetă printre prieteni pentru înmormântare!

Cu toate că se despărțise de Cornel Galeș înainte de tragicul accident, Viviana și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, dar și organizarea ceremoniei funerare. Potrivit surselor noastre, ultima iubită a lui Cornel Galeș s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit. (NU RATA: CELEBRELE GEMENE DE LA INDIGGO S-AU REPROFILAT: CÂNTĂ PRIN BISERICI!)

Viviana, dificultăți în Spania!

La scurt timp după ce a aterizat în Spania, Viviana s-ar fi confruntat cu mari dificultăți. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, fosta iubită a lui Cornel Galeș nu a reușit să dea de Sorin, prietenul la care locuia Cornel și care se pare că se afla cu el în mașină în momentul accidentului. Din această cauză, Viviana nu a reușit să intre în casa în care locuia Cornel pentru a recupera banii și actele acestuia. (NU RATA: “TĂTICUL VEDETELOR” S-A RUINAT! ARE DATORII PESTE DATORII ȘI…)

Viviana și Cornel se despărțiseră înaintea tragediei

Cornelia Catanga, mărturisiri sfâșietoare!

”N-am mai vorbit cu Cornel de aproximativ un an. Îmi amintesc când am discutat cu el de faptul că se plângea că se simțea agresat. Mi-a mărturisit că el nu își mai găsește locul în România. Din câte am înțeles de la apropiați, nu are cine să-l aducă în țară. El are cavou lângă Ileana. Îmi pare foarte rău de el. Ileana Ciuculete l-a iubit enorm”, a declarat Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Viviana a făcut chetă printre prieteni pentru înmormântare

Își pregătise locul de veci

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unei tragedii rutiere care a avut loc zilele trecute. Accidentul mortal s-a înregistrat la doi ani și jumătate de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, pe care o idolatriza. După decesul regretatei cântărețe, Cornel a suferit enorm și s-a luptat cu depresia până în ultima clipă, chiar dacă a încercat să își refacă viața departe de România.

Cornel Galeș își pregătise locul de veci lângă cel al femeii pe care a iubit-o enorm și căreia i-a fost alături în lupta cu o maladie mortală. Soțul Ilenei Ciuculete are trecut, de altfel, numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste. (NU RATA: „EX-UL” DELIEI VA DEVENI TĂTIC DUPĂ ANUL NOU! CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI MATTEO GRAVIDĂ ÎN LUNA A 8-A)

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital, din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.

Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...