„Ex-ul” Deliei va deveni tătic după Anul Nou! Cele mai noi imagini cu iubita lui Matteo gravidă în luna a 8-a

Autor: C. C.
Publicat: 30/11/2019 | 23:50

”Fostul” Deliei nu își mai încape în piele de fericire de când a primit marea veste că va deveni tătic. Iubita lui Matteo a intrat în linie dreaptă cu sarcina și urmează să nască imediat după Anul Nou. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu partenera de viață a artistului, gravidă în luna a 8-a.(CITEȘTE ȘI: BIANCA & ALEX BODI S-AU HOTĂRÂT: RENUNȚĂ LA DIVORȚ + ”LUCREAZĂ” LA UN BEBELUȘ)

Mateo, (34 de ani) pe numele său adevărat Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, şi Elena Neagu, iubita lui, aşteaptă primul copil, care va veni pe lume imediat după Anul Nou. După aproximativ șase ani de relație, ”ex-ul” Deliei și iubita lui se pregătesc pentru cel mai important rol din viața lor și sunt nerăbdători să își țină bebelușul în brațe. (NU RATA: COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe renumitul artist și pe iubita acestuia într-un renumit mall din București, unde au ales să se relaxeze. Cu toate că a intrat în linie dreaptă cu sarcina, iubita lui Matteo pare să fie o graviduță extrem de activă. Cântărețul și partenera lui de viață au mers la pas prin centrul comercial și au ”luat pulsul” câtorva magazine.

Matteo, de mână cu iubita, la mall

La un moment dat, în timpul periplului prin mall, atenția celor doi a fost atrasă de câteva mașinuțe pentru copii. Din câte se pare, pentru câteva momente, Matteo și Elena și-au putut imagina că, nu peste mult timp, în mașinuțele respective se va distra copios fetița lor. (NU RATA: GHEORGHE GHEORGHIU A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FOSTA IUBITĂ! JUDECĂTORII AU ”CONDAMNAT-O” PE PICTORIȚĂ LA…)

Sărutări ștrengare!

Asemenea unor adolescenți ieșiți la prima întâlnire, drumul lor prin mall a fost presărat cu momente tandre. Nu de puține ori, artistul și-a surprins iubita cu sărutări tandre. Cum ieșirea la mall nu e completă fără un popas la unul dintre restaurante, după traseul prin magazine, Matteo și partenera lui de viață, Elena, s-au oprit să mănânce și să stea, în tihnă, la taclale. (NU RATA: ELENA UDREA A CONVOCAT ”CELULA DE CRIZĂ” LA SHOPPING!)

Matteo & Elena, sărutări fierbinți pe scara rulantă

Cum a aflat Matteo că va fi tată

Elena a povestit cum și-a anunțat iubitul că este însărcinată și cum a reacționat acesta. (NU RATA: IUBITA LUI MATTEO ESTE ÎNSĂRCINATĂ! CUM L-A ANUNȚAT PE CÂNTĂREȚ CĂ VA DEVENI TATĂ)

”L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța”, a dezvăluit Elena. Iar reacția lui Matteo a fost: ”Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții.”

Se pare că, Matteo şi iubita lui au ajuns la numitor comun în privinţa numelui pe care îl va purta fetiţa lor: Mia!O variantă de nume este Mia. Derivat din Maria. Este singurul nume cu care am rezonat amândoi”, a declarat Matteo pentru o televiziune din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...