Elena Udrea a convocat ”celula de criză” la shopping!

Publicat: 29/11/2019 | 23:13

Pentru că sărbătorile ”lovesc” pe neașteptate, Elena Udrea și-a luat mama de braț și… pe cai! Fosta consilieră a lui Traian Băsescu a demonstrat că nu vrea să fie surprinsă în ”ofsaid” în luna cadourilor. Cu atât mai mult cu cât are o micuță care a bifat primul anișor din viață, Eva Maria. Și pentru care și-a ”urnit” mama la cumpărături. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are, în exclusivitate, imaginile de la shoppingul-fulger dintr-un mall al Capitalei.

Elena Udrea se mișcă repede, așa cum o făcea și atunci când era un nume greu în politica românească. Pentru că se apropie Crăciunul, pentru că are o fetiță frumușică foc și căreia trebuie să-i pună cadoul sub brad, fosta consilieră a președintelui și-a făcut timp să iasă la shopping. A inclus-o în grafic și pe femeia care i-a dat viață, doar de la ea a învățat ce e bine și ce e rău. Un mall din Capitală a fost ținta, iar mama și fiica s-au pregătit temeinic pentru ”escapada” în urma căreia Eva a devenit principalul „beneficiar”. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A ÎNLEMNIT EFECTIV ÎN ACEL MOMENT! CE NENOROCIRE A AVUT LOC ÎN NOAPTEA BOTEZULUI)

Au ”scanat” toate raioanele!

Elena Udrea a ieșit cu mama ei la cumpărături într-un mall din București

Elena Udrea și mama ei au plecat hotărâte de acasă și, odată ajunse în centrul comercial, au ”scanat” tot ce le-a ieșit în cale. Dar chiar au făcut-o bine de tot. Raioanele pentru copilași au fost luate la puricat, centimetru cu centimetru. Bluzițe, papucei și tot ce intră în vestimentația unei micuțe care aproape a terminat cu gânguritul.

După ce și-au dat fiecare cu părerea și au întors pe o față și pe alta hăinuțele, Elena și mama ei au cerut păreri suplimentare. De la vânzătoare. ”De ce e așa, cum ar fi mai bine, mai aveți și pe alte nuanțe?” Sfaturile au venit prompt, cu atât mai mult cu cât Elena a fost recunoscută imediat. Și a fost și o onoare pentru fetele de la vânzări să intre în vorbă cu fosta doamnă ministru.

După ce au inventariat totul, fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale și mama ei  s-au retras la subsol, unde le era parcată mașina. Au încărcat și au demarat. Spre casă, unde le aștepta Eva Maria, dar și iubitul Elenei, Adrian Alexandrov. (NU RATA: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA)

Elena Udrea a devenit mamă în Costa Rica

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ea a adus-o pe lume pe Eva Maria pe 20 septembrie 2018, la o clinică din Costa Rica, acolo unde se refugiase și ceruze azil politic. “Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, dezvăluia Elena Udrea.

A cerut azit în Costa Rica, apoi s-a întors în România

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica. (VEZI AICI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA CU „CAMELTOE”. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Un an mai târziu, Elena Udrea avea să revină în România. A făcut anunțul pe pagina de socializare. „Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook.

„Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte”

„Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.

Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.

Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!  Doamne, ajută!”, adăuga fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)