Gheorghe Gheorghiu a câștigat procesul cu fosta iubită! Judecătorii au ”condamnat-o” pe pictoriță la…

Autor: I.D.
Publicat: 29/11/2019 | 23:12

Gheorghe Gheorghiu și Mariana Calfa au fost un cuplu timp de 11 ani, numai că – la un moment dat – a intervenit ”ruptura sentimentală”, iar drumurile celor doi s-au despărțit. Din nefericire, despărțirea nu a fost una ”soft”, iar Gheorghe Gheorghiu și fosta parteneră de viață s-au regăsit… în fața instanței de judecată. Mariana Calfa a lansat acuzații dure la adresa artistului, iar acesta – considerând că imaginea sa a fost afectată – a reacționat și a deschis un proces. Anul trecut, Tribunalul București a dat o primă decizie în acest proces, iar în luna noiembrie a acestui an s-a judecat și apelul la Curtea de Apel București. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informații de ultimă oră, în exclusivitate, despre această ”luptă” care s-a dus între Gheorghe Gheorghiu și Mariana Calfa. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE GHEORGHIU, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: „MIHAI CONSTANTINESCU A FĂCUT…”)

Disputa dintre Gheorghe Gheorghiu și Mariana Calfa a izbucnit în momentul în care aceasta l-a acuzat pe artist că ar fi vrut să o omoare. Fosta parteneră de viață a lui Gheorghiu a declarat că a fost ”chinuită” de acesta și că nu-și dorește decât să îl vadă ”după gratii”. Afirmațiile Marianei Calfa au șocat, firește, opinia publică, iar Gheorghe Gheorghiu s-a decis să tranșeze situația la tribunal. Astfel, amintirile frumoase ale celor doi s-au spulberat, iar ”războiul” a fost declarat oficial.

Beneficiind de serviciile redutabilului avocat Andrei Lazăr, artistul și-a dorit, de la bun început, ca oamenii care l-au ascultat de-a lungul timpului să nu își schimbe părerea despre el. (VEZI ȘI AICI: UITE CE VOCE ARE FIICA LUI GHEORGHE GHEORGHIU!)

Mariana Calfa: ”M-a ținut 11 ani și vreau sume mari!”

Mariana Calfa a îndreptat un deget acuzator către Gheorghe Gheorghiu, afirmând că acesta a chinuit-o, a urmărit-o prin oraș și nu dorește decât… bani pentru băutură, deși suferă de diabet. Fosta parteneră de viață a artistului a plecat de la ideea că Gheorghe Gheorghiu dorește să îi ia casa și a declarat, la vremea respectivă, că va dona banii pe care îi va obține de la artist unor case de copii.

„Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii”, afirma Mariana Calfa.

„Mi-a zis odată, hai să mergem în Mexic, cu doi prieteni, care ar fi fost naşii noştri. Vrea să-mi fure castelul. Mi-a zis: tu o să fii răpită de pe stradă! La el în casă făceam treabă, că erau acolo trei bărbaţi… Fiind singura femeie din casă. Mi-a zis: tu o să dispari de pe stradă. O să dispari, pentru că o să fii dusă în pădure, să semnezi cu forţa un act de căsătorie, apoi o să mori pe scările castelului. Ca să îmi fure castelul. M-a înşelat, m-a umilit. În loc să mulţumească, stătea cu mine, o femeie mai tânără cu 19 ani decât el!

Mi-a făcut vrăji, îmi merge rău de când mi-a adus vulpea asta de pluş! Are diabet şi mai are zile când nu bea. Într-una din acele zile mi-a zis că o să mor”, a mai declarat pictoriţa. (NU RATA: DACA DRAGOSTE NU E, BINE CA SUNT PRIETENI! GHEORGHE GHEORGIU, PLIMBARE NOCTURNA CU UN AMIC!)

Gheorghe Gheorghiu: ”Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice”

În replică, Gheorghe Gheorghiu a susținut, de fiecare dată când a avut ocazia, că totul ar ține doar de dorința de… publicitate a Marianei Calfa.

Nimic din ce susţine Mariana Calfa nu este adevărat. Toate acuzaţiile care îmi sunt aduse sunt false, din cauza faptului că nu m-a interesat să continui relaţia cu ea. Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar că nu este speriată de pretinsele ameninţări şi totul este, de fapt, un joc pentru presă în scopul obţinerii de publicitate”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI ÎN SALA DE JUDECATĂ ÎNTRE GHEORGHE GHEORGHIU & FOSTA IUBITĂ: ”TE DISTRUG!”)

Gheorghe Gheorghiu: ”Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice”

Lui Gheorghe Gheorghiu nu i s-a solicitat un punct de vedere

Avocatul Andrei Lazăr – apărătorul lui Gheorghe Gheorghiu – a declanșat acțiuni în justiție împotriva Marianei Calfa și împotriva unor trusturi media care au promovat-o. Din punctul acestuia de vedere, artistul Gheorghe Gheorghiu a fost ”defăimat” și ”jignit”, în pofida faptului că are peste 40 de ani de activitate muzicală. A fost vorba, spunea Andrei Lazăr, la începutul procesului, de un ”prejudiciu de imagine” care nu poate fi pus la îndoială. (VEZI ȘI AICI: GHEORGHE GHEORGHIU, RĂPUS DE DURERE: „CU DURERE ÎN SUFLET VĂ ANUNȚ CĂ TATĂL MEU FRUMOS A PLECAT SPRE CER”)

Este inadmisibil ca o persoană de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscută şi apreciată de public în domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, să fie defăimată şi jignită prin intermediul mai multor canale media, fără să i se solicite măcar un punct de vedere.

Deja am declanşat acţiuni în justiţie atât împotriva Marianei Calfa, cât şi împotriva trusturilor care au promovat-o, în vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit”, a declarat celebrul avocat Andrei Lazăr, la începutul procesului, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: ECLIPSAT DE ZIUA LUI! GHEORGHE GHEORGHIU SI-A SARBATORIT ONOMASTICA…)

Avocatul Andrei Lazăr, unul dintre cei mai valoroși avocați ai României

Prima decizie a instanței

Artistul Gheorghe Gheorghiu a beneficiat de serviciile unui avocat de excepție, iar argumentația formulată a avut finalul scontat. Pe data de 13 iulie 2018, Tribunalul București a decis că Mariana Calfa trebuie să plătească 15.000 lei cu titlu de daune morale lui Gheorghe Gheorghiu. Toate acuzațiile acesteia au fost demontate de avocatul Andrei Lazăr, iar Gheorghe Gheorghiu a avut câștig de cauză.

Tip solutie: Admite în parte cererea. Soluția pe scurt: Obligă pârâta Calfa Mariana la plata către reclamant a sumei de 15.000 lei cu titlu de daune morale. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică”. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL GHEORGHE GHEORGHIU ÎŞI DEMOLEAZĂ FOSTA IUBITĂ)

Decizia definitivă

Bineînțeles, Mariana Calfa a recurs la dreptul la apel care i-a fost acordat de instanță, numai că, în data de 17 septembrie a acestui an, Curtea de Apel București i-a dat dreptate tot lui Gheorghe Gheorghiu, astfel că aceasta rămâne ”bună de plată” – 15.000 de lei daune morale.

”Tip soluție: Nefondat. Soluția pe scurt: Respinge apelurile, ca nefondate”. Avocatul care l-a reprezentat pe Gheorghe Gheorghiu este de părere că hotărârea este una ”firească” într-o societate ”civilizată și democratică”. Avocatul Andrei Lazăr declară, totodată, că artistul Gheorghe Gheorghiu a fost supus unei ”campanii de denigrare” susținute, iar imaginea i-a fost afectată ”serios”. (VEZI ȘI AICI: CUNOSCUTA MANECHINĂ ȘI-A CÂȘTIGAT FIUL ÎN INSTANȚĂ + O PENSIE ALIMENTARĂ DE 250 €)

”Hotărârea este una firească într-o societate civilizată și democratică. Ne bucurăm cu toții de dreptul la exprimare, însă la fel trebuie să înțelegem că acest drept nu este unul absolut și, în consecință, trebuie să avem grijă ca acțiunile noastre să nu aducă atingere imaginii altor persoane. Domnul Gheorghiu este un artist consacrat, iar campania de denigrare la care a fost supus i-a afectat serios imaginea de care se bucură în societate”, a declarat celebrul avocat Andrei Lazăr, apărătorul lui Gheorghe Gheorghiu. (NU RATA: CEA MAI PERICULOASĂ AMANTĂ DIN CAPITALĂ, EVALUATĂ LA LOCUL DE MUNCĂ)

Gheorghe Gheorghiu este stabilit în SUA

Gheorghe Gheorghiu s-a născut pe 1 ianuarie 1954, la Braşov, şi este un arhicunoscut cantautor român. Primul contact cu muzica l-a avut la şase ani. A studiat vioara şi, ulterior, chitara, după care a activat, pentru o perioadă, în cadrul Cenaclului ASTRA. În 1975 a participat la primul Festival Naţional de Muzică Folk, unde a obţinut Marele Premiu.

A fost membru al Cenaclului Flacăra până în 1980. A dat concerte în toate oraşele din România, iar după Revoluţie a participat la numeroase spectacole în Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada şi SUA. În prezent, Gheorghe Gheorghiu este stabilit în America, acolo unde susține numeroase recitaluri. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI BECALI, IMPLICAT INTR-UN PROCES INCREDIBIL! HRISTU CHIACU E ACUZAT CA SI-A BRUSCAT MAMA SI A DAT-O AFARA DIN CASA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...