Gheorghe Gheorghiu, anunț de ultimă oră: „Mihai Constantinescu a făcut..”

Publicat: 16/05/2019 | 10:13
Gheorghe Gheorghiu, anunț de ultimă oră: „Mihai Constantinescu a făcut..”

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare foarte gravă, iar toți prietenii și apropiații săi sunt cu gândul la celebrul cântăreț care se află pe patul de spital. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața, însă sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Gheorghe Gheorghiu se află, acum, în Statele Unite, iar vestea că prietenul său Mihai Constantinesc se află internat, în stare gravă, la Spitalul Floreasca, a fost un șoc pentru el. Gheorghe Gheorghiu și Mihai Constantinescu sunt legați de o prietenie de 40 de ani și, la un moment dat, au format grupul GAMA, alături de Anca Țurcașiu și Anastasia Lazariuc.

”Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru libertatea.ro.

Gheorghe Gheroghiu a mai declarat că nu dorește să audă vești proaste despre Mihai și a adăugat că zilele acestuia ”nu s-au scurs”.

”A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu.

Mihai Constantinescu, în continuare în stare gravă

Citește și: ESTE O CHESTIUNE DE ORE. MIHAI CONSTANTINESCU ARE ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE 0,0064%

A păcălit moartea înainte de Crăciun

Mihai Constantinescu a reușit să ”păcălească” moartea înainte de Crăciunul trecut, iar tratamentele și recomandările primite de la specialiști l-au stabilizat. La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal, tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Citește și: UNA DINTRE ULTIMELE PERSOANE CARE L-AU VIZITAT LA SPITAL PE MIHAI CONSTANTINESCU: ”NU L-AM MAI RECUNOSCUT: O MÂNĂ DE OASE ȘI PIELE!”

Citește și...