Acasă » Exclusiv » Celebrele gemene de la Indiggo s-au reprofilat: cântă prin biserici!

Celebrele gemene de la Indiggo s-au reprofilat: cântă prin biserici!

De: Cristian Lisandru 30/11/2019 | 23:52

Gabriela şi Mihaela Modorcea sunt gemenele de la Indiggo care încercau să cucerească topurile, cu mai mulți ani în urmă, atunci când s-au lansat în muzică, însă au fost dezamăgite fiindcă lumea nu le aprecia eforturile artistice la… adevărata lor valoare. În 2007, Mihaela şi Gabriela au părăsit România, nu înainte de a anunţa că sunt nemulţumite de faptul că nimeni nu le recunoaşte talentul. Au ajuns în America, deschizând câteva uși în industria muzicii, ba chiar au participat şi la concursul „American Idol”, unde au reușit să stârnească interesul miilor de oameni prezenţi în sală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – o informație de ultimă oră despre fetele… Indiggo. S-au apucat să cânte prin biserici! (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “BENONE SINULESCU SUFERĂ DE O BOALĂ RARĂ”)

Frumoasele Gabriela și Mihaela și-au dorit din răsputeri să descopere drumul către celebritate, astfel că le-au încercat pe toate. Nu le-a ieșit perfect cu muzica, au scos și o carte de poezii, și-au manifestat, constant, nemulțumirea și au afirmat că nu sunt înțelese. Au colaborat cu un brand cunoscut din SUA  – după ce au părăsit România, dorindu-și să dea lovitura peste Ocean -, compunând o melodie pentru compania care vinde produse de patiserie și băuturi răcoritoare. Au încercat să îi învețe pe americani cum să-și transforme hainele în obiecte de artă, prin intermediul unor cursuri de pictură pe articole de îmbrăcăminte. Și, pentru că încercarea moarte n-are, au predat și un amestec de dans oriental & dans modern, intitulat ”hip-hop belly dance”. (VEZI ȘI: CE VIAȚĂ DUCE IONUȚ DOLĂNESCU ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII! CÂT ARE ÎN CONTURI FIUL FOSTULUI MARE ARTIST)

Fetele Indiggo abordează muzica… bisericească

De patru ani, Gabriela și Mihaela Modorcea au trecut la un alt stil muzical, cel religios. Fetele cântă prin biserici, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, încercând, astfel, nu numai o reinventare muzicală, ci și deschiderea altui drum către succes. Bineînțeles, după ce te-ai străduit, fără succesul scontat, să ajungi în fruntea topurilor, ajutorul divinității poate deveni țelul suprem. Nimeni nu le contestă frumusețea, însă în ceea ce privește destinul muzical totul stă sub semnul încercării.  (NU RATA: CÂNTĂREȚUL CARE A ÎNNEBUNIT ”NOUA GENERAȚIE” A FOST BĂTUT DE BODYGUARZII UNUI CLUB DIN REGIE: ”AU ZIS CĂ BAGĂ BRICEGE ÎN MINE ȘI…”)

”Să fim ca Dumnezeu”

Atunci când cauți succesul cu lumânarea abordezi și subiectul sensibil al apropierii de Dumnezeu. Iar fetele Indiggo au avut, se pare, o revelație, astfel că au ”schimbat macazul” și au intrat în etapa evlavioasă a vieții lor. Sufletul are nevoie și de lumina blândă a Creatorului, iar Mihaela și Gabriela sunt un exemplu sugestiv. S-au dus anii în care erau nemulțumite de reacția fanilor și de lipsa acestora de… înțelegere. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN DĂ PESTE NAS CELOR CARE O JUDECĂ: ”NU POȚI SĂ DESFIINȚEZI UN ARTIST PENTRU CĂ E SEXY”)

”Pentru ce ești recunoscător? Suntem atât de recunoscători pentru harul lui Dumnezeu care curge în noi și ne desăvârșește iubirea! Suntem recunoscători pentru șansa de a vă oferi și de a răspândi Lumina, lumina care ne unește într-UNUL, O FAMILIE care respiră același aer – aerul Iubirii!

Așadar, să ne dăm unii altora și să ne ridicăm unii pe alții la o stare superioară, să  zburăm deasupra apelor bulversante și să privim doar spre Steaua, steaua care strălucește în inimile noastre și continuă să pâlpâie pe calea noastră! Drumul este lung și plin de spini. Deci, «să fim ca Dumnezeu» – creatori, constructori, pictori, vindecători, făcând ceea ce ne-am născut să facem și iubind TOATE indiferent de fondul lor, de cultura, de culoare!

Și în sfârșit – nu vă temeți să vă îmblânziți!”, transmit, azi, fetele de la Indiggo, încercând să se reinventeze sub privirile divine. (VEZI ȘI AICI: DELIA, CONCERT CU TOTUL LA VEDERE! IMAGINI +18 PENTRU CEI DIN PRIMUL RÂND

 

Fetele Indiggo au trecut la… muzică religioasă

Episodul de la ”America Got Talent”

Atunci când s-au decis să participe la emisiunea de mare succes ”America Got Talent”, fetele Indiggo au fost convinse că destinul le-a surâs. S-au prezentat pe scenă, dornice de a-și demonstra ”adevărata valoare”, imaginându-și că vor rupe gura târgului și vor demonstra românilor că nu au știut să le aprecieze așa cum s-ar fi cuvenit. Numai că frumoasele Gabriela și Mihaela au trecut pe sub… un duș rece.  (NU RATA: SCANDAL ÎNTRE DELIA ȘI BUG MAFIA. ANUNȚUL FĂCUT DE CÂNTĂREAȚĂ)

„Mi se pare înfricosător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parcă ați fi vrut să ne bântuiti. Va dau și eu o sansă. Anume, aceea de a vă întoarce la Bucuresti!“, le-a spus atunci celebrul actor David Hasselhoff, unul dintre jurați. În ciuda prestației care a lăsat de dorit, Gabriela și Mihaela Modorcea au reușit să treacă în etapa următoare a concursului. (CITEȘTE ȘI: CUM AU FOST FOTOGRAFIAȚI ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ÎNTR-UN MAGAZIN. CLIENȚII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE

Fetele Indiggo au scos… o carte de poezii

Cele două artiste românce sunt plecate de ani buni peste hotare. Au reușit, la un moment dat, să colaboreze cu cântăreţii  Kanye West şi Jay Z la piesa Murder to Excellence de pe albumul Watch The Throne din 2011, unde pe fundal se auzea vocea lor cântând La la la. După asta, fetele au lansat o carte. De fapt, Mihaela Modorcea a scos pe piaţă o carte de poezii „Wicked Clone” (n.red. –  ”Clona cea rea”), care a costat 19, 99 dolari, iar speranțele au fost din nou mari. (VEZI ȘI AICI: VESTEA CARE A FĂCUT FURORI PRINTRE FANII PUTEREA DRAGOSTEI. ”DA, SUNT ÎNSĂRCINATĂ!”)

Din păcate pentru Indiggo, vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor, iar surorile – lansate pe piaţă ca artiste – nu s-au impus la capitolul ”poezie”. În ultimă instanță, fetele au oferit chiar și reduceri, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, însă cititorii nu s-au înghesuit. Totuși, surorile românce se agaţă de numele lui Kanye West (rapper, cântăreț, producător muzical, compozitor, creator de modă și antreprenor american) pentru a deveni cunoscute, însă succesul se lasă, încă, așteptat. Rămâne de văzut, acum, ce se va întâmpla în urma abordării stilului… religios, această nouă încercare fiind dovada că frumoasele de la Indiggo sunt decise să nu abandoneze… lupta. (NU RATA: ANDRA MĂRUȚĂ, FĂCUTĂ PRAF DE O CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte