Vestea care a făcut furori printre fanii Puterea Dragostei. ”Da, sunt însărcinată!”

Autor: C. C.
Publicat: 29/11/2019 | 16:34

Andra și Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, au părăsit împreună emisiunea și formează în continuare un cuplu, chiar dacă fanii nu le-au dat prea multe șanse. Cei doi îndrăgostiți își doresc să își consolideze relația și în afara emisiunii, așa că își caută un apartament în care vor să se mute împreună.(CITEȘTE ȘI:FOSTA SOȚIE ÎL ACUZĂ PE BOSSUL DE LA ANC CĂ ÎȘI ABUZEAZĂ FIICA MINORĂ PSIHOLOGIC ȘI SEXUAL: ”A ÎNCURAJAT-O SĂ ATINGĂ ȘI SĂ MÂNGÂIE ORGANELE GENITALE ALE FRATELUI… DĂ-I LA…!”)

Admiratorii lor au fost luați prin surprindere. Pe TikTok, la o poză cu Andra, susținătorii cuplului au putut să vadă un mesaj potrivit căruia ex-concurenta de la Puterea Dragostei și partenerul ei așteaptă un copil. „Da, sunt însărcinată, am păstrat această veste până am fost sigură”, este mesajul.(VEZI ȘI:ANDRA VOLOS ȘI BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, PLANURI DE VIITOR: ”TU O SĂ FII MODELUL”)

Nu se știe însă cu siguranță dacă acel cont este deținut în realitate de Andra Volos sau este al unui fan înfocat.

Bogdan Mocanu, mult prea gelos

În timpul emisiunii Puterea Dragostei, Andra Volos și Bogdan Mocanu au format unul dintre cuplurile cele mai iubite de către telespectatori. Relația celor doi a continuat și după ieșirea din emisiune însă ar fi pusă în pericol de comportamentul posesiv și firea extrem de geloasă a lui Bogdan Mocanu.

 „Nu suportă să se uite vreun băiat la mine, asta este în capul lui, chiar dacă nu am nici o treabă cu niciunul. Este atât de gelos, uneori, pot să spun, că are o gelozie bolnavă. Se ajunge până într-acolo încât, atunci când el este plecat, îmi interzice să ies din casă, chiar și cu o fată! Și atunci, ajungem să ne certăm”, a declarat Andra Volos într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Citește și...