Răsturnare de situație! A fost eliminată de la „Ferma Vedetelor”, deși a câștigat două probe: „Fiecare cuvânt răutăcios pe care l-ai spus despre noi…”

Publicat: 30/03/2018 | 08:40

A fost o ediție tensionată la „Ferma Vedetelor”, joi seară (29 martie). Deși Chef Patrizia a spus în nenumărate rânduri că nu își mai dorește să rămână în concurs, nu ea a fost eliminată. Italianca a pierdut două probe la duelul cu Dj Wanda, dar cea de-a treia rundă a fost cea decisivă.

Dj Wanda era una dintre cele mai noi concurente de la „Ferma Vedetelor”. N-a trecut nicio lună de când a intrat în competiție. Ea a fost propusă la duel alături de Chef Patrizia. Deși iubitul ei, Ștefan, a încurajat-o, Dj Wanda nu a reușit să câștige, în cele din urmă, duelul. Chef Patrizia a vorbit și ea la telefon cu fiul său, care a părăsit competiția luna trecută.

Primele două probe au fost câștigate cu brio de către Dj Wanda. Cu toate acestea, proba decisivă i-a asigurat lui Chef Patrizia un loc în fermă, iar Wanda a fost eliminată.

Dj Wanda i-a aruncat cuvinte grele Patriziei: „Eu nu aș fi făcut așa ceva”

 

După ce a câștigat proba decisivă, Chef Patrizia a susținut că nu s-ar fi supărat nici dacă ar fi plecat acasă: „Și dacă pierdeam, eu eram foarte împăcată cu mine, ți-am și zis! Am stat șapte săptămâni”.

„Am venit pregătită pentru faptul că nu va fi ceva care mă va solicita foarte tare. În drum spre casă o să plâng foarte mult. Pentru că m-am atașat de voi. Îmi pare rău că am ascultat urechea și nu mi-am dat seama că trebuie sa fii foarte „sharp” (isteț n.r). Dacă s-ar face o minune și mi-ar spune cineva în loc să plec la Frankfurt, Paris, Roma..să-mi spună că mă întorc la Fermă, cred că aș face-o deliberat. Asta trebuie să fie o lecție pentru toată lumea, nu numai pentru mine. Trebuie să fii foarte atent. Sunt tristă doar pe mine, nici măcar pe Patrizia, ea știe de ce vrea să moștenească Ferma. Eu sunt împăcată cu mine. Sper doar când vei ieși de aici, Patrizia, să vorbești lucruri frumoase despre Fermă, pentru că foarte urât ai vorbit în ultimul timp. Tu știi. Tuturor le-ai dat semne.

Chiar mai devreme mi-ai zis că ești plictisită. Poate o să te redescoperi și tu. Fiecare cuvânt răutăcios pe care l-ai spus despre fiecare dintre noi…să te gândești că poate acum e momentul să de deschizi mai mult. Inclusiv la poartă ai spus că ce, fac grevă japoneză de foame? Ai făcut niște caterinci pe care eu personal nu le-aș face. Fiecare dintre oamenii ăștia se duc într-o toaletă de *****. Mănâncă și împart lucruri puține pentru că au suflet. Eu dacă am spus că o să plec de aici, am spus că o să plec din cauza oamenilor, nu din cauza condițiilor”, a spus Dj Wanda.

Citește și...