Răsturnare de situație în cazul morții lui Margot Kidder, despre care s-a scris că s-a sinucis! Medicii au stabilit cauza morții actriței din “Superman”

Publicat: 10/08/2018 | 08:15

Medicii legiști din Colorado au făcut lumină în cazul morții Margot Kidder, regretata actriță din “Superman” despre care s-a spus că sinucis în urmă cu aproape trei luni! După ce a aflat adevăratul de la specialiști, fiica ei a declarat să se simte ușurată, potrivit cbsnews.com. Artista, cunoscută pentru faimosul ei rol: Lois Lane din filmul “Superman”, unde a jucat alături de starul Christopher Reeve, a fost găsită fără suflare de o prietenă în casa ei din Montana pe 13 mai.

Actrița Margot Kidder – cauza morții

Medicul legist Richard Wood din comitatul Park, Colorado, a declarat într-un comunicat că Margot Kidder a murit la 69 de ani “ca urmare a unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool”, conform cbsnews.com. Specialistul a mai subliniat că alte detalii nu vor fi făcute publice. Vă reamintim că la scurt timp de la aflarea veștii triste de la mijlocul lui mai, managera ei, Camilla Fluxman Pines, a spus că regretata actriță a murit în pace în timp ce dormea… și, ulterior, că Margot Kidder s-a sinucis.

Într-o declaraţie comună a biroului medicului legist şi a familiei actriţei se arată că “cei care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament”.

Actriţa, care suferea de tulburare bipolară, a vorbit pentru revista People în 1996 despre problemele ei de sănătate mintală şi a dezvăluit că a luat o supradoză la vârsta de 14 ani. Ea a acordat interviul la câteva zile după ce a dispărut, ajungând să trăiască pe străzi.

Familia a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate şi a precizat că nu vor fi furnizate alte detalii.

Actriţa a devenit cunoscută când a jucat alături de Christopher Reeve în filmele din franciza „Superman”, în anii 1970 şi 1980. În afară de primele patru filme din franciza “Superman”, actriţa a mai jucat alături de Robert Redford în “The Great Waldo Pepper” şi cu Richard Pryor în “Some Kind of Hero”.

Ea a apărut şi în serialul de televiziune “Smallville” (2004), inspirat de “Superman”, interpretând un alt personaj.

Citește și...