Răsturnare de situaţie în showbiz! Ben Affleck şi Jennifer Garner au retras cererile de divorţ

Publicat: 15/03/2017 | 14:06
Răsturnare de situaţie în showbiz! Ben Affleck şi Jennifer Garner au retras cererile de divorţ

Jennifer Garner şi Ben Affleck, care au o relaţie de 12 ani şi trei copii, au anunţat că divorţează în anul 2015, însă recent surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru revista „People“ că s-au răzgândit şi au depus în instanţă un document oficial prin care cer anularea procedurii de separare. 

Au luat decizia împreună. Se iubesc şi îşi iubesc copiii, aşa că au decis să-şi mai acorde o şansă, vor să fie o familie în continuare“, au declarat sursele citate de presa străină.   

Anunţul divorţului dintre cei doi actori a venit la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei şi după ce în presa americană au apărut zvonuri că Ben Affleck ar fi avut o aventură cu bona copiilor săi.  

Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas însă în relaţii amicale după despărţire, au continuat să locuiască împreună, să se ocupe de copii şi-au făcut multe dintre vacanţe împreună, iar în ultimele luni au fost fotografiaţi de mai multe ori împreună în public.  

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor“, dar şi-au început relaţia abia în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil“, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale. Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2005, în cadrul unei ceremonii restrânse din Insulele Turks şi Caicos. Actorii americani au împreună trei copii – Violet, în vârstă de 11 ani, Seraphina, în vârstă de opt ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.   

Actorul american Ben Affleck a dezvăluit, marţi, că a urmat un tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi că îşi doreşte să fie ”cel mai bun tată” din lume, informează Reuters.

Citește și...