Război informațional în criza coronavirusului. Legătura dintre COVID-19 și rețelele 5G

Publicat: 11/05/2020 | 10:10
Război informațional în criza coronavirusului. Legătura dintre COVID-19 și rețelele 5G

Noul coronavirus a declanșat o criză medicală care nu a mai fost înregistrată până acum, la nivel mondial, dar această criză nu a indus numai problemele medicale aferente și tragedii în toate țările afectate, ci și ”teorii ale conspirației”, una mai… senzațională decât alta. (VEZI ȘI AICI: RAED ARAFAT, ATACAT DUR, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19: “UN RECICLAT! NU E ÎN REGULĂ SĂ…” NICI NELU TĂTARU, MARCEL VELA ȘI LUDOVIC ORBAN NU AU SCĂPAT DE FURIA UNUI REPUTAT PROFESOR)

Mihai Gâdea a abordat subiectul în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, avându-l ca invitat pe medicul Adrian Marinescu. În ultima perioadă, s-a declanșat un adevărat război informațional referitor la o posibilă legătură între noul coronavirus și… rețelele 5G. Multe state profită de o asemenea conjunctură medicală și recurg la ”manipulări”, investind și sume uriașe în acest sens.

Invitat în emisiunea realizată de Mihai Gâdea, medicul Adrian Marinescu a făcut precizări legate de tehnologia 5G și a declarat că o astfel tehnologie nu ar putea produce un virus și nu l-ar putea răspândi. Dar oamenii vor fi de părere că este ceva la mijloc, chiar dacă nu există dovezi în acest sens.

”E foarte ușor, în momentul în care vii cu o informație, să manipulezi masele în final. Dacă reușești să o transmiți destul de mult și perseverezi, o să reușești. Pentru că, în final, vor fi persoane care vor spune: ”chiar dacă nu sunt dovezi, ceva adevărat trebuie să fie în asta”, a declarat medicul Adrian Marinescu în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

(CITEȘTE ȘI: UN NOU FOCAR DE CORONAVIRUS LA UN CENTRU MEDICAL DIN MUREȘ. 14 PERSOANE AU FOST TESTATE POZITIV)