Reacția Antoniei când a aflat că tatăl ei nu era de fapt cel biologic: ”A fost un pic așa șocată, dar…”

Publicat: 12/04/2019 | 18:11

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, are o carieră înfloritoare și o familie perfectă. Puțini însă sunt cei care știu că artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic.

Antonia nu și-a cunoscut tatăl biologic. De-a lungul timpului, artista a avut-o alături pe mama ei, dar și pe Mihai, tatăl adoptiv. Cei doi i-au oferit multă afecțiune, încredere și au susținut-o în permanență în cariera ei muzicală. Antonia consideră că adevăratul tată este cel care a crescut-o, nu cel care i-a dat viață. Și spune asta cu hotărâre, fără să aibă vreun regret.

Așa cum de altfel susține și mama Antoniei. (CITEȘTE ȘI: CELE MAI SEXY FOTOGRAFII CU ANTONIA)

“Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a spus mama Antoniei la “Acces Direct”.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu din 2012

Cei doi se știau din 2009 și au fost prieteni câțiva ani. A urmat o perioadă în care nu s-au mai văzut, însă s-au reîntâlnit după divorțul Antoniei. În 2012 s-au îndrăgostit fulgerător, iar de atunci sunt un cuplu… formidabil.

”Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, spune alex Velea, iar Antonia confirmă.

În ceea ce o privește pe Antonia, frumoasa vedetă își amintește cu plăcere momentele în care Alex încerca să o cucerească. (VEZI ȘI: ANTONIA, ÎN LACRIMI DUPĂ CE ALEX VELEA ȘI-A FĂCUT UN NOU TATUAJ: “AM RĂMAS FĂRĂ CUVINTE”. CE ȘI-A DESENAT ARTISTUL)

”Păi cum să vă spun… Mi-l amintesc pe Alex cum încerca să mă cucerească pur și simplu prin caracterul lui, prin felul lui de a fi. Este un bărbat respectuos, mă făcea să râd și am avut chimie de la început. Repet, totul a fost cumva treptat, adică nu a fost vreo chimie sexuală sau ceva de acest gen”.

Alex  Velea și Antonia sunt fericiți și se citește asta în tot ceea ce spun.

”Am fost, practic, supuși unui test al destinului, căruia i-am făcut față cu brio. Pentru că noi am simțit că Dumnezeu ne-a dat iubirea asta și noi trebuie să avem grijă de ea. Și uite că s-a concretizat printr-o familie: avem doi băieți, avem și o fată și suntem fericiți”, a mai spus Velea.

Citește și...