Reacția Gabrielei Firea după ce Cornelia Catanga i-a cerut o locuință: „Orice situație de acest gen”

Publicat: 25/07/2019 | 12:22
Reacția Gabrielei Firea după ce Cornelia Catanga i-a cerut o locuință: „Orice situație de acest gen”

Cornelia Catanga s-a plâns că nu are o locuință unde să stea și i-a cerut ajutorul Gabrielei Firea. Primarul Capitalei nu a întârziat să îi răspundă cântăreței și i-a promis că va face tot posibilul pentru a o ajuta. „Vă cad în genunchi”, a spus cântăreața.

Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal” a declarat Gabriela Firea la România TV.

Cântăreața de muzică lăutărească a mărturisit că nu mai are bani să plătească chiria, motiv pentru care stă momentan la niște prieteni. Îndrăgita artistă este convinsă că supărările și gândurile negre sunt sursa problemelor de sănătate. Sunt un om care nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd doar 3%. Am o boală care duce la orbire”, a spus Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent

“Starea mea e foarte bună acum, sunt la Terapie Intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost și spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cântăreața pentru MEDIAFAX.

Cornelia Catanga a dezvăluit că nu știe când va fi externată, dar că va afla în curând de la medici. “Soției mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conștientă. De dimineață i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înțeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soțul cântăreței, în timpul unor declarații făcute în urmă cu două zile, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și...