Reacția părinților unor copii din Iași aflați în Sri Lanka, după masacrul cu 8 bombe! ”Au fost în permanență…”

Publicat: 22/04/2019 | 16:54
Reacția părinților unor copii din Iași aflați în Sri Lanka, după masacrul cu 8 bombe! ”Au fost în permanență…”

Nu mai puțin de opt bombe au explodat duminică, în Sri Lanka, iar bilanțul morților este îngrozitor, peste 200, iar aproximativ 400 de oameni sunt răniți. În capitala Colombo, unde s-a întâmplat tragedia, se află și școlari din județul Iași.

Cum au primit vestea părinții acestora? ”Simt o mare tristețe pentru că în zilele noastre se mai pot întîmpla astfel de lucruri. Emoția cauzată de faptul că și copiii noștri sunt în regiunea respective,”, a spus unul dintre părinți.

Părintele a povestit că a luat legătura cu copiii și “că în programul stabilit aveau activități într-o zonă de junglă iar singura zonă în care puteau sta era o bază militară în cadrul căreia era un hotel al armatei. Ei erau în baza militară cu o zi înaintea atentatelor“, scrie ziaruldeiasi.ro.

”Din momentul în care au aterizat au fost în permanență escortați de două mașini ale poliției și au avut paza asigurată. Ori serviciile lor secrete știau ce se va întâmpla, ori fiind un grup de copii le-au asigurat această securitate!“, a mai dezvăluit un părinte.

 

Citește și...