Reacția Ralucăi Podea după ce a aflat că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se căsătoresc: ”Probabil că o fac doar pentru bani”

Publicat: 21/04/2019 | 10:15

De când a aflat că Florin Pastramă și Brigitte Sfăt formează un cuplu, Raluca Podea e foc și pară! Iar acum fostei blondine i-a crescut tensiunea și mai tare atunci când a aflat că fostul ei iubit se însoarcă cu Brigitte.

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI CENTIMETRI ARE BĂRBĂȚIA LUI FLORIN PASTRAMĂ! LOGODNICUL LUI BRIGITTE A SPUS CÂT ESTE DE DOTAT)

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”ne-a mărturisit atunci Raluca.

În timp ce unii cred că relația lor este doar de fațadă, alții spun că povestea de dragoste dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt este reală. Nu de alta, dar cei doi au decis să-și unească destinele cât mai repede și se pare că au făcut și demersurile mecesare în acest sens. Aceștia au fost surprinși la unul dintre cele mai luxoase magazine de bijuterii din Capitală în timp ce probau inele. (VEZI ȘI: RALUCA PODEA ÎI “PULVERIZEAZĂ” PE FLORIN PASTRAMĂ ȘI BRIGITTE SFĂT. “O BABĂ MORALISTĂ ȘI UN AGRAMAT OBSEDAT!”)

Însp vestea că fostul ei iubit se pregătește de însurătoare nu i-a picat deloc bine Ralucăi Podea. Fostul iepuraș Playboy a tunat și a fulgerat atunci când a auzit că Florin Pastramă este pregătit să meargă la altar cu Brigitte Sfăt.

“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru Click!

Citește și...