Reacția Roxanei Vancea la aflarea veștii că prietena ei cea a mai bună a murit. Elena Popa s-ar fi sinucis

Publicat: 28/07/2020 | 08:53
Reacția Roxanei Vancea la aflarea veștii că prietena ei cea a mai bună a murit. Elena Popa s-ar fi sinucis

Durere fără margini în showbiz! Elena Popa, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei Vancea, a murit subit în Spania. Primele date arată că femeia s-ar fi sinucis.

Roxana Vancea și Elena Popa erau până nu de mult cele mai bune prietene. Petreceau timpul împreună la sala de fitness, la antrenamente, mergeau în vacanțe împreună și erau super-apropiate.

După ce fosta asistentă TV s-a așezat la casa ei, Elena a intenționat să facă același lucru, mutându-se în Spania și logodindu-se recent. Nimic nu prevestea tragedia aceasta.

Elena Popa, prietena bună a Roxanei Vancea, s-a sinucis

Cum a reacționat Roxana Vancea

Roxana Vancea a reacționat pe contul său de Facebook la aflarea veștii că prietena ei cea mai bună a părăsit-o definitiv. Ea a distribuit un link al unor strângeri de fonduri, organizate de o prietenă a Ellei, pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi adus acasă din Spania.

„Ajutați ne sa o aducem acasă pe Ella noastră!! 🙏”, scrie pe titlul linkului distribuit de Roxana Vancea.

„Ai plecat din tara ca sa ti găsești liniștea,nu a fost asa …trebuia să rămâi lângă noi!! Acum te vom aduce acasa de unde nu trebuia sa pleci niciodată! Va rog, va implor, 🙏donați pentru a avea un loc de veci lângă toți ai ei. Oricat se poate.. Va multumesc in numele ei….Stiu sigur ca în țară si ar dori sa doarma somnul etern😞”, a scris prietena organizatoare a strângerii de fonduri.

Prietenii Ellei, strigăte de regret

”Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli, am simțit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez”, ”Dumnezeu sa te ierte… ai dus multe lupte in sufletul tau… sper sa iti găsești liniștea acolo unde ai ales sa pleci!”, ”Mult, mult prea devreme. Doar D zeu știe ce era in sufletul tău! Drum lin!”, ”Când viata te străpunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele gânduri, raul te domina si te duce pe cai greșite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica… iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat… Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primească în casa lui si daca în viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti găsești liniștea și sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe ale apropiaților Ellei.