Record la ”Insula Iubirii”! Abia intrat în emisiune de trei ore, Bogdan a cedat în fața a trei ispite!

Publicat: 05/06/2019 | 08:31

Doi tineri care formează un cuplu de zece ani, și care și-au dorit să-și pună la încercare încrederea participând la acest reality show, au bătut orice record el emisiunii! 

Show-ul a primit doi concurenți noi. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani. Cei doi au o relație de zece ani și au venit pe insulă să-și testeze iubirea, convinși că vor pleca triumfători în urma testului. Iată însă că, abia ajuns pe Insulă, Bogdan nu a avut probleme cu integrarea, înțelegându-se de minue atât cu ceilalți băieți, cât și cu ispitele feminine, cu care a trecut deja și la fapte… cu trei dintre ele!

Bogdan este inginer în robotică și mecatronică, iar Gia ocupă o funcție importantă într-o companie multinațională din domeniul retail-ului. Stilul de viață al celor doi, impus de job-ul pe care îl au, a adus de-a lungul timpului diverse probleme în cuplu: de la viața amoroasã, până la nemulțumiri legate de partea estetică, femeia neglijându-și aspectul fizic, lucru foarte important pentru partenerul ei.

Pentru femeia care a ajuns la Minitel de nici 3 ore, testul a început deja să își spună cuvântul: a văzut deja primele imagini cu cel pe care și l-ar fi dorit schimbat în bine la finalul experienței din Thailanda.

Bogdan nu a pierdut vremea și a cãzut imediat în ispită nu cu una dintre fete, ci cu trei! Fără a apuca să își desfacă bagajul, bărbatul a fost luat de val în timpul petrecerii de pe plajă și i-a propus ispitei să treacă la fapte mari în timpul unui joc de pe plajă: „Dar nu mai bine ne sărutăm?”, a fost una dintre reacțiile concurentului care, extrem de detașat, și-a făcut imediat de cap cu ispitele prezente pe insulă.

Citește și...