Rednic jubilează: „E un început bun de drum!”

Autor: Cristian P
Publicat: 05/02/2019 | 07:00
Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București, a ținut să-și laude elevii la finalul partidei pe care aceștia au câștigat-o la scor de neprezentare cu Poli Iași, scor 3-0 (1-0) într-un meci contând pentru runda a XXII-a a Ligii I.

„E un început bun de drum. Nu pot decât să îi felicit pe jucătorii care au venit în această iarnă, au dat un randament bun. Jocul m-a mulţumit, mai ales în prima repriză, când puteam marca mai mult. Le-am cerut jucătorilor să intre montaţi, ştiam că Iaşiul e o echipă periculoasă de la mijloc în sus. Am vrut să punem presiune, să nu îi lăsăm să îşi facă jocul. Ceea ce s-a şi întâmplat. Au fost și unele aspect care m-au nemulțumit și anume că unii au fost şi puţin egoişti. Le-am spus că e foarte important în această perioadă să joace pentru echipă, pentru că e nevoie de victorii. La ce atacanţi avem, e clar că vom juca să jucăm cu două vârfuri. Bine, şi în funcţie de adversare, nu are rost să riscăm aiurea. Riscăm, dar cu cap”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București.

Victoria „câinilor” contra moldovenilor a fost scrisă de cele două goluri marcate de Montini și reușita lui Popa.

S-a terminat 3-0, iar Dinamo a acumulat 25 de puncte, dar a rămas tot pe locul 11. „Câinii” se află în acest moment la șapte lungimi în spatele celor de la Astra, formație aflată pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul Ligii I.

De partea cealaltă, Poli Iași a rămas pe locul 10 cu 28 de puncte.

Citește și...