„Regele” continuă războiul cu FRF: „ A fost toată România la tragerea la sorți. Hagi, nu! Însemană că Hagi nu a făcut nimic în fotbalul ăsta!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/12/2019 | 09:20

Conflictul iscat între Gică Hagi și Răzvan Burleanu după ce FRF nu l-a invitat pe „Rege” la tragerea la sorțina grupelor EURO 2020 este departe de a fi încheiat.


AMENINȚAȚI CU REZILIEREA CONTRACTELOR, JUCĂTORII FCSB PRIMESC PE „NAȚIONAL ARENA” VIZITA LUI EDWARD IORDĂNESCU » PROGRAMUL ETAPEI A XX-A ȘI CLASAMENTUL LIGII 1!                               


La finalul partidei pierdute la Ovidiu cu Astra, scor 1-0, în runda a XIX-a a Ligii 1, „Regele” și-a continuat tirul la adresa FRF, la fel cum o făcuse și la începutul săptămânii la Botoșani. Asta deși între timp forul prezidat de Răzvan Burleanu a remis un comunicat oficial în care i-a prezentat scuze lui Gică Hagi.

„E important ce am înţeles eu. Hagi nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc. Istoria nu au cum s-o şteargă, faptele nu pot fi şterse. Nu e nimic. Dacă nimeni nu simte lucrul ăsta, înseamnă că Hagi nu a făcut nimic în fotbalul ăsta. Fotbalul românesc eu l-am jucat, am jucat pentru el. Eu zic realitatea, nu trebuie să comentez ce zic alţii. Eu ştiu ce am făcut, cum am luptat şi ştiu după ce am făcut, eu nu sunt de ăsta care stă acasă. Am investit în tineri şi pe unii i-a deranjat prea mult acea performanţă, cea de la U21, că Hagi a dat prea mulţi jucători. E doar plăcere. Era o chestiune doar de o invitaţie şi atât. Câţi au fost acolo… A fost toată România. Nici nu m-am gândit la asta. Nu puteam să fiu ambasador, eu nu sunt de ambasador, eu sunt de tehnic. Eu sunt manager, îmi place partea tehnică. Nu e obligat nimeni cu mine să facă ceva. Nimeni nu o să şteargă ce am făcut. Fiecare e cu destinul lui. Să mai vină o generaţie care să mai facă ce am făcut noi. Generaţia de Aur e scoasă din fotbal, e eliminată din fotbal. Nimeni nu mai e din acea generaţie. Găsim noi motive şi vedem ce facem”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei cedate de elevii săi pe teren propriu cu Astra Giurgiu la limită, scor 1-0.

Aceasta a fost  a doua înfrângere suferită săptămâna aceasta de Viitorul în Liga 1 cu 1-0, după cea de la începutul săptămânii de la Botoșani. În urma acestui parcurs, Viitorul a căzut pe locul 4 în Liga 1 cu 32 de puncte.

Citește și...