Un cunoscut om de televiziune și soția sa au murit într-un accident rutier în Iași. Imagini cutremurătoare

Publicat: 26/08/2019 | 08:54

Grav accident de circulație, pe raza localității Bălteni, județul Iași. O motocicletă și un autoturism s-au lovit frontal, iar urmările au fost, din nefericire, tragice. Medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, chiar dacă manevrele de resuscitare au durat o oră.

Din păcate, regizorul Tudor Axinte și soția sa au decedat. Persoanele din autoturismul implicat în accident au fost conștiente. Soția regizorului a suferit multiple leziuni și a murit pe loc, iar regizorul a rămas prins sub mașină fiind resuscitat timp de o oră, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul.

 „În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe rază localității Balteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urmă acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cradio-respirator. Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a precizat prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iași.

Citește și...