Renunta la cariera de programatoare IT? Vezi ce super-oferte a primit pentru New York reprezentanta Romaniei la Miss Universe

Publicat: 23/12/2012 | 16:15
Renunta la cariera de programatoare IT? Vezi ce super-oferte a primit pentru New York reprezentanta Romaniei la Miss Universe

N-a reusit sa se califice intre primele 16 cele mai frumoase participante la cunoscuta competitie a frumusetii, care s-a desfasurat saptamana trecuta la Las Vegas, insa a atras privirile multor reprezentanti ai agentiilor de modelling.

Vorbim despre Delia Duca, reprezentanta Romaniei in finala Miss Universe. “Desi nu s-a calificat, Delia a primit deja cateva oferte de la agentii internationale de modelling, pentru a lucra in New York. Dupa competitie, Delia a ramas in preferintele publicului, clasandu-se in Top 5 rochii de seara si Top 15 conditii fizice de invidiat. Miss Universe ramane singura competitie care ofera nenumarate oportunitati tuturor concurentelor. In sala au fost prezenti managerii celor mai mari agentii de modele din lume, producatori de film si emisiuni TV, impresari din SUA si toata America latina”, a explicat pentru CANCAN.ro Valentina Ionescu, director executiv Miss Universe Romania.

In afara scenei si a modellingului, Delia Duca e campioana la sah si programatoare IT
In afara scenei si a modellingului, Delia Duca e campioana la sah si programatoare IT

“Show-ul Miss Universe 2012 a fost extraordinar. Donald Trump si echipa sa au demonstrat inca o data ca Miss Universe ramana in continuare in topul evenimentelor lumii alaturi de Jocurile Olimpice si Campionatul Mondial de Fotbal. Decorurile, grafica si light-designul au facut ca spectacolul de gala sa se claseze din nou pe pozitia de lider de audienta in aproape 200 de tari. Aproximativ 2 miliarde de oameni au privit momentul incoronarii noii regine a frumusetii.

Surprinzator in Top 16 s-au calificat concurente care conform predictiilor nu aveau nicio sansa (Turcia, Ungaria, Peru, Brazilia) si n-au reusit calificarea concurente care pareau ca sunt in vizorul juriului pentru castigarea coroanei (Puerto Rico, Columbia, Ecuador). O alta surpriza este faptul ca Olivia Culpo, Miss Universe 2012, a intrat in competitie cu dispensa de la organizatori, aceasta neavand inaltimea minima precizata in regulament: 1.70 m”, a mai precizat Valentina Ionescu.

Catalina David

 

Citește și...