Reţeta-minune de Crăciun a lui Gabi Godeanu de la MasterChef

Publicat: 22/12/2017 | 22:55

Gabi Godeanu, celebrul concurent de la MasterChef, dezvăluie pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, o reţetă-minune de Crăciun, cu care cu siguranţă nu veţi da greş! Gabi Godeanu a acceptat să le destăinuie cititorilor noştri cum găteşte el ceafă la cuptor. Reţeta lui a fost apreciată de toţi membrii familiei sale şi de toţi apropiaţii cărora le-a gătit în acest fel respectiva mâncare. Având în vedere că ceafa este o carne cu mai multă grăsime, ea este mai dificil de preparat la cuptor, însă Gabi Godeanu vă dezvăluie toate secretele sale! (CITEŞTE ŞI: Declaraţii în exclusivitate. S-a întors falit din America, iar acum... ”Casanova” de la Masterchef s-a umplut de bani după ce...)

CEAFĂ LA CUPTOR MARCA GABI GODEANU

„Se ia o bucată de ceafă întreagă, fără a fi porţionată. În tava în care aşezăm ceafa, introducem usturoi şi morcov şi o punem la cuptor. După o oră o scoatem de la cuptor, adăugăm vin roşu şi legume întregi, pe care le curăţăm în prealabil. Eu folosesc ceapă, cartofi şi ţelină. Se lasă carnea la foc potrivit încă o oră, apoi o scoatem din cuptor. Ceafa va avea un miros şi un gust deosebite! O punem pe un platou şi o tăiem în mai multe porţii. La această reţetă, recomand un vin cabernet-sauvignon. Poftă bună!”, a dezvăluit Gabi Godeanu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Durata: 2 ore şi jumătate

Gabi Godeanu vă dezvăluie cum să pregătiţi o ceafă de porc la cuptor cu care să nu daţi greş
Gabi Godeanu vă dezvăluie cum să pregătiţi o ceafă de porc la cuptor cu care să nu daţi greş

Gabi Godeanu este un bucătar care a cunoscut celebritatea odată cu apariţia la show-ul culinar „MasterChef”. Recent, Gabi Godeanu şi-a deschis restaurant, el fiind cel care îşi pune la dispoziţie expertiza acumulată în domeniul culinar în afacerea pe care tocmai a început-o. (VEZI ŞI: Gabi Godeanu de la „MasterChef” a dat cu cratiţele de pământ! Ce decizie şocantă a luat!)

Gabi Godeanu a intrat în rândul antreprenorilor cu o rotiserie aflată în zona Colentina din Capitală, o afacere pe care o pornise mai demult şi pe care a reluat-o odată cu întoarcerea lui în ţară. Celebrul „Casanova” de la MasterChef a lucrat într-un restaurant din Statele Unite şi pe mai multe croaziere înainte de a redeschide rotiseria, care acum a devenit foarte apreciată de clienţi. După succesul avut cu rotiseria, Gabi Godeanu a decis să se extindă, deschizând şi un restaurant în aceeaşi zonă a Capitalei. Mai multe despre celebrul bucătar Gabi Godeanu şi imagini cu „minunile” culinare care poartă marca lui puteţi vedea AICI.

Citește și...