Acasă » Altceva Podcast » Rețete rapide și sănătoase de făcut în post! Adrian Vornicu: „Mănânci de nu îți mai trebuie nimic”

Rețete rapide și sănătoase de făcut în post! Adrian Vornicu: „Mănânci de nu îți mai trebuie nimic”

De: Bianca Drăgan 10/03/2025 | 18:12

Adrian Vornicu, cercetător de renume care a studiat ani de zile în Franța, este cel mai recent invitat al podcast-ului ”ALTCEVA cu Adrian Artene”. Acesta ne dezvăluie secrete uimitoare despre cum să trăim mult și bine, ce alimente să evităm, dar și ce să mâncăm între mese.

Ultima ediție a podcast-ului „ALTCEVA cu Adrian Artene” l-a avut ca invitat pe Adrian Vornicu, cercetător de renume care a studiat ani de zile în Franța. În cadrul conversației, acesta a făcut mai multe dezvăluiri interesante despre greșelile care ne scurtează viața, despre alimentația la care trebuie să avem grijă, dar și despre vindecarea diabetului prin alimentație.

În plus, în cadrul aceluiași episod, Adrian Vornicu vine cu mai multe idei de rețete pe care le putem găti în perioada în care ținem post. În cazul în care optăm pentru postul care include și mâncare, nu doar apă, cercetătorul are soluția.

”Dacă ai făcut un pilaf dintr-un orez bun, brun, sănătos, cum să nu mănânci? Ai pus 24 de ore la înmuiat, eu îmi pun o cană de 200 de grame și obții orez pentru 2-3 zile. Nu mai mult, pentru că după intră în fermentare. Cei din închisorile comuniste trăiau cam la fel și au trăit mult și bine! Nu trebuie să dai multe chestii extravagante organismului. E bine dacă ai un orez, un cartof copt, zacuscă, varză tocată. Varza murată, tocată, este excelentă! Ai pus un ulei și ai pus un cartof în coajă, apoi mănânci de nu îți mai trebuie nimic și nici nu scazi în greutate”, a spus cercetătorul.

(CITEȘTE ȘI: OAMENII SUNT PROGRAMAŢI SĂ TRĂIASCĂ PÂNĂ LA 140 DE ANI. ADRIAN VORNICU: ”SUNT PERSOANE CARE SUNT FERTILE ÎN JURUL VÂRSTEI DE 80, 90 DE ANI”)

Mai pe scurt, alimentația din post nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru noi, căci variantele sunt destule de numeroase și, mai ales, foarte sănătoase.

”Deci ce putem mânca în post? Linte, orez, năut, cartof, fasole, ciupercuțe puse de toamnă, cereale naturale”, a adăugat Adrian Vornicu în cel mai recent episod al podcast-ului „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

În plus, în aceeași ediție, invitatul discută despre 5 greșeli care ne scurtează viața, orele de masă și miracolul din corpul nostru, beneficiile postului, capcanele de pe rafturi magazinelor și despre ce se întâmplă în corp la 12-18-24 de ore după ce postești.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

(CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORP, LA 24 ORE DUPĂ CE POSTEȘTI. E UNUL DINTRE SECRETELE LONGEVITĂȚII, POTRIVIT CERCETĂTORULUI ADRIAN VORNICU)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×