Rezultate Evaluarea Națională (Capacitate) 2019. Ce notă rușinoasă a luat fiica lui Adi Minune

Publicat: 25/06/2019 | 12:08

Emoții mari în aceste zile pentru toți părinții care au copii de clasa a VIII-a și au susținut Evaluarea Națională sau Capacitatea, termenul popular cunoscut. Anul acesta, inclusiv copiii vedetelor se luptă să ia note mari la evaluare.  Adriana, fiica lui Adrian Minune, deși a urmat cursurile Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, a luat note rușinoase.

Dezamăgire mare în familia lui Adrian Minune, după ce Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obţinut doar 3.50 la Matematică şi 6.40 la Limba şi literatura română, media generală fiind 4.95, în anul 2017, atunci când a susținut examenul de Evaluare Națională. (Coduri de reducere/cupoane)

Tânăra a studiat la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti”, dovadă că este şi ea preocupată de muzică, la fel ca tatăl, dar şi sora ei mai mare.

Carmen, sora ei mai mare, urmează să devină mămică

În vârstă de 21 de ani, Karmen a făcut declarații surprinzătoare despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. Talentata artistă a mărturisit că, deocamdată, Bogdan Căplescu nu a cerut-o de soție și că nu își dorește să se gândească la acel moment, pentru că vrea să fie surprinsă în totalitate atunci când va fi ziua cea mare. Astfel, nici nunta și nici botezul băiețelului ei nu au fost programate. În plus, a subliniat cântăreața, sunt două evenimente importante, care, pe lângă multă bucurie, aduc și mult stres și nu vrea să experimenteze acest sentiment în timpul sarcinii.

Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta, deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine”, a declarat Carmen Minune.

Citește și...