ROMÂNIA TV e ”Regina televiziunilor”! Datele de audienţă sunt ZDROBITOARE

Publicat: 01/09/2017 | 17:33
ROMÂNIA TV e ”Regina televiziunilor”! Datele de audienţă sunt ZDROBITOARE

ROMÂNIA TV nu are rivali! Practic, are din ce în ce mai mulţi telespectatori şi continuă să fie cea mai urmărită televiziune de ştiri din ţara noastră. Datele oficiale de audienţa arată supremaţia zdrobitoare în faţa celorlalte posturi TV. Atât in luna august, cât şi in primele opt luni ale acestui an, ROMÂNIA TV se situează pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, ceea ce îi conferă statul de ”Regina televiziunilor din România”!

Telespectatorii români au decis din nou: ROMÂNIA TV este cea mai puternică televiziune de ştiri. Aşa cum CANCAN.ro este site-ul nr. 1 din România, şi ROMÂNIA TV este televiziunea nr. 1! Datele oficiale de audienţa pentru luna AUGUST, sunt mai mult decât găitoare: la nivel naţional, pe întreg publicul din mediul urban şi rural, ROMÂNIA TV se află pe primul loc in topul televiziunilor de ştiri, cu o cotă de piaţă de 7,6 la sută!

ROMÂNIA TV este aşadar lider detaşat, surclasându-şi clar toţi ceilalţi competitori. Aşa cum arată media ultimei luni încheiate, postul de ştiri preferat de toţi românii, înregistrează cea mai mare performanţă în raport cu celelalte televiziuni! Aceleaşi date oficiale de audienţă arată ca ROMÂNIA TV este cel mai urmărit post de stiri de la începutul anului 2017 până în prezent!

Şi asta pentru că ROMÂNIA TV dă prima informaţiile şi imaginile! ROMÂNIA TV nu-şi va trăda niciodată publicul! La ROMÂNIA TV sunt ŞTIRILE, LIDERII, DEZBATERILE, EVENIMENTELE, DOCUMENTELE, ANCHETELE ŞI REPROTAJELE, DEZVĂLUIRILE, ARTIŞTI IUBIŢI.

ROMÂNIA TV, CEL MAI URMĂRIT POST DE ŞTIRI, IAR CANCAN.RO E SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA!

COTĂ DE PIAŢĂ LUNA AUGUST 2017, NAŢIONAL

ROMÂNIA TV: 7,6 %

ANTENA 3:   5,3%

B1:   1,7%

REALITATEA TV: 1,3%

DIGI 24: 1,1 %