Românii lui Gaziantep în frunte cu Șumudică au revenit acasă!

Autor: Cristian P
Publicat: 21/03/2020 | 12:33
Românii lui Gaziantep în frunte cu Șumudică au revenit acasă!

Jucătorii români ai formației lui Gaziantep în frunte cu tehnicianul echipei, Marius Șumudică, au revenit în țară după ce Super Lig a fost supendată pe termen nelimitat din cauza pandemiei de COVID-19.

La revenirea în țară, tehnicianul în vârstă de 49 de ani a declarat că nu a dorit să riște să rămână pe pământ turcesc mai ales că în iarna acestui an s-a confruntat cu o răceală severă, motiv pentru care a închiriat un charter pentru a ajunge în România.

„La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă. Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu 600 de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 %  din personal rămăsese acasă. Nu aveam cum să rămân. Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo”, a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Tehnicianul a spus că a spus că le-a dat liber jucătorilor până pe 1 aprilie, în condiţiile în care decizia ca sezonul în Super Lig se 17 aprilie. „În acest caz sunt gata să mă întorc şi să ne batem pentru a termina în primele 10 echipe”, a conchis Marius Șumudică.

 

Citește și...