Românul ucis cu pietre în Suedia a fost îngropat în pământul natal. Cine a fost prezent la înmomântare

Publicat: 27/11/2018 | 17:11
Românul ucis cu pietre în Suedia a fost îngropat în pământul natal. Bărbatul avea vârsta de 48 de ani și se afla de patru ani în Suedia. El a lucrat în mai multe locuri în trecut, însă în ultima perioadă nu mai avea bani să își permită o locuință, ajungând să doarmă în stradă. Din nefericire, bărbatul a fost ucis în bătaie de câțiva adolescenți.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)
La trei luni de la crimă, victima a fost adusă acasă și înmormântată de familie și prieteni. 15 preoți au oficiat slujba, printre care și preasfințitul Macarie, episcopul Europei de Nord. La slujba de înmormântare au luat parte și mai mulți jurnaliști suedezi. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Ieri, 26 noiembrie 2018, Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul românilor ortodocși din Europa de Nord, a ajuns în mijlocul comunității din Parohia Caraclău, Protopopiatul Onești. Deșteptarea informează că Părintele Macarie a dorit să fie alături de familia lui Hortolomei-Lupu Gheorghe, românul care a fost ucis în bătaie, în orașul Husqvarna din Suedia, la începutul lunii august 2018.

Românul ucis cu pietre în Suedia a fost îngropat în pământul natal: ”Avem nevoie de solidaritate”

Din cauza anchetei organelor competente, trupul neînsuflețit nu a putut fi repatriat decât în aceste zile. Reprezentantul Episcopiei Europei de Nord, Protopopul Ovidiu Băncilă, a fost permanent în legătură cu familia defunctului, pregătind repatrierea și slujba înmormântării lui „Gică”, așa cum l-au cunoscut apropiații. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Cu binecuvântarea ierarhului locului, a Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, slujba înmormântării a fost oficiată de către Preasfințitul Părinte Macarie al Europei de Nord, înconjurat de un sobor de preoți. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

„Avem nevoie de solidaritate și rugăciune în fața unor astfel de acte de dezumanizare extremă” a spus Episcopul Macarie.

CITEȘTE ȘI: ACESTA ESTE BĂRBATUL CARE A FOST UCIS ÎN PLINĂ NOAPTE, ÎN BRĂILA. FUSESE AMENDAT DE POLIȚIȘTI CU DOAR CÂTEVA MINUTE ÎNAINTE DE CRIMĂ

Citește și...