Rovana Plumb are fiu de AUR! „Bozo” şi-a tras maşină de 250.000 de euro!

Publicat: 18/01/2016 | 22:56

Deşi abia a împlinit 23 de anişori, fiul socialistei Rovana Plumb, Răzvan (zis "Bozo"), continuă să întineze nobilele idealuri ale stângii sărace şi cinstite.

Ultima achiziţie în materie de maşini a şomerului… ăstaaa, pardon, ŞOFERULUI de lux este un Mercedes S Coupe 65 AMG care a costat o nimica toată: un sfert de milion de euro! Doamna mama lui Bozo, doamna mama lui Bozo, vrem să vă spunem ceva! În timp ce matale lupţi pe baricade (nu demult, din calitate de ministru la Mediu) împotriva poluării survenite mai ales din cauza maşinilor de neam prost, ăla micu’ al matale şi-a tras maşină cu motor de 6 litri şi 630 de cai putere. La fiecare kilometru, tancul lui Bozo eliberează în atmosferă vreo 300 de grame de CO2, adică de vreo 4 ori mai mult decât un Polo. Să vă mai zicem cât consumă? N-are rost, că vă faceţi inimă rea. Şi oricum nu contează, că e ieftină benzina, dă-o naiba! De fapt, orice e ieftin, când eşti Bozo Plumb.

Ultimul răcnet în materie de sport de la Mercedes e periculos nu doar pentru mediu şi pentru cel care îl conduce, cât mai ales pentru portofel. La 240.000 de euro, este aproximativ la fel de scump ca un Rolls-Royce Ghost
Ultimul răcnet în materie de sport de la Mercedes e periculos nu doar pentru mediu şi pentru cel care îl conduce, cât mai ales pentru portofel. La 240.000 de euro, este aproximativ la fel de scump ca un Rolls-Royce Ghost

Banii nu contează, important e să-i ai

Până şi o maşină de 240.000 de euro e ieftină pentru Răzvan Plumb, cel puţin asta deducem din faptul că a achitat-o cu bani cash. De unde a avut Bozo bani, asta nu mai ştim. El susţine că bunurile sale sunt făcute din muncă cinstită şi personală, fără legătură cu mama sa. Curioşi să aflăm ce mare afacere poate conduce un tânăr de doar 23 de ani, ca să-şi permită atâta lux, l-am întrebat chiar pe el cu ce se ocupă firmele pe care le deţine. Răspunsul lui Bozo, însă, a fost destul de vag: ”Cu… carne…” (VEZI MAI JOS) E clar, ne-am zis, omul ori nu vrea să ne dea reţeta îmbogăţirii rapide şi miraculoase, ori nu prea ştie nici el ce afaceri s-ar presupune că are”.

________________

CITESTE AICI CELE MAI RELEVANTE PASAJE DIN INTERVIUL realizat de reporterii CANCAN.ro cu Razvan „Bozo” Plumb

Reporter CANCAN.ro: „De unde ţi-ai achiziţionat acel frumos Mercedes S Coupe 65 AMG?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „Nu mi-am achiziţionat absolut nimic…

Reporter CANCAN.ro: „Ai un S Coupe 65 AMG! Avem nişte imagini cu tine conducându-l”.
Răzvan “Bozo”Plumb: „Nu! Nu cred! (…) Eu merg cu o maşină închiriată!”

Reporter CANCAN.ro: „Cu o maşină închiriată? Şi S-ul Coupe nu este al tău?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „NU!”

Reporter CANCAN.ro: „Dar poţi să ne spui şi nouă cu ce te ocupi tu?”
Răzvan “Bozo”Plumb:
„Da! Am două firme pe numele meu”.

Reporter CANCAN.ro: „Care se ocupă cu ce?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „CU CARNE!”

Reporter CANCAN.ro: „Carne, însemnând… distribuţie de carne, mezeluri sau… nu ştiu…”
Răzvan “Bozo”Plumb: „Da! (…) O să vedeţi bilanţul firmelor mele în următorul semestru. Nu sunt întreţinut de părinţi, muncesc, îmi plătesc taxele. (…) Nu fac extravaganţe. (…) Vă rog să verificaţi la Administraţia Fiscală ce maşini am eu pe numele meu”

Reporter CANCAN.ro: „Nu sunt pe numele tău înmatriculate, dar atunci ai plăcerea să le conduci, sunt… M6-le?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „N-am avut niciun M6 pe numele meu… Am cumpărat, la un moment dat, un M6, dar… Am fost angajat la o firmă şi am condus din cauză (sic!) că am fost angajat la acea firmă… (…)”
________________

Imposibil ca Răzvan Plumb să fie copil de bani gata, pentru că mama lui e foarte săracă

Interesant este faptul că nici măcar mama sa nu l-ar fi putut ajuta cu uriaşa sumă. Conform ultimei declaraţii de avere, parlamentarul PSD Rovana Plumb deţine, e drept, cinci case, dar în conturi are doar 3700 de euro şi 1300 de lei. Adică, la un calcul simplu, cu 236.000 de euro mai puţini bani decât a fost nevoie pentru un Mercedes S Coupe 65 AMG. De altfel, dacă stăm să ne uităm cât de săraca e doamna Plumb conform declaraţiei de avere, mai avem puţin şi-o trecem pe ajutor social. Ajutoare sociale de care Rovana Plumb chiar s-a ocupat o bună perioadă, cât a fost Ministru al Muncii. Oare i-o fi luat şi lui Răzvănel un S Coupe 65 AMG tot din ajutor social? Că la cât stă prin club, sărăcuţul, cât timp de muncă să mai şi aibă?

”Bozo” Plumb e atât de îndrăgostit de noua sa maşină încât a renunţat la alte două bijuterii în favoarea ei. Se plictiseşte omul şi de femei, darămite de un amărât de M6 şi de-un Q7...
”Bozo” Plumb e atât de îndrăgostit de noua sa maşină încât a renunţat la alte două bijuterii în favoarea ei. Se plictiseşte omul şi de femei, darămite de un amărât de M6 şi de-un Q7…

”Draga mea, te scot la o plimbare în parcul auto?”

În acest moment al textului sau poate chiar ceva mai devreme, fostele (eventual actualele) iubite ale lui Bozo probabil şi-au zis cam aşa: ”mămicăăă, Răzvănel are deja a treia maşină, pe lângă BMW-ul M6 de 560 CP şi Porschele Cayenne de 519 CP! Şi toate-s albe, abia aştept să-mi asorteze câte un Hermes Kelly din piele de crocodil tropical pitic (pe cale de dispariţie, bă, ţăranilor!) la fiecare!” Opriţi-vă, fetelor! Trebuie să vă dezamăgim. Odată cu achiziţia S-ului de mare rafinament, Bozo se pare că şi-a vândut celelalte două vechituri. Ahaaa, deci să fi găsit oare şi explicaţia pentru sfertul de milion de euro? E ca la aia mică a lui Băse, pare-se: vânzările anterioare! În fond, ce să faci cu două maşini de 100 şi ceva de mii fiecare, când poţi să ai una mai mare şi scumpă cât amândouă la un loc? ”Bine, bine”, ne veţi întreba, ”dar cât bagă la oră?!

Orice aventură a lui Bozo la volanul noului său S riscă să le dea poliţiştilor radarele peste cap. Misiune imposibilă? Ei, aş! Răzvan Plumb a reuşit s-o facă de trei ori
Orice aventură a lui Bozo la volanul noului său S riscă să le dea poliţiştilor radarele peste cap. Misiune imposibilă? Ei, aş! Răzvan Plumb a reuşit s-o facă de trei ori

Razvan Bozo Plumb S Coupe

________________

CITESTE SI:

Mama lui „Bozo” a luat atitudine dupa dezvaluirile din CANCAN.ro. Sefa PSD: „Tu si a ta, inchideti-va Facebook-urile!”

Asta e ultima aroganta de mare crai pentru fiul Rovanei Plumb. Selfie din elicopter, pe Riviera Franceza!

Incalcite sunt caile iubirii pentru fiul Rovanei Plumb. Secretele amoroase ale lui “Bozo”!
________________

Bozo e la fel de responsabil în spatele volanului cum e şi-n spatele portofelului

Mult peste limita legală, atât bagă. Dovada e la Poliţia Rutieră, care l-a prins pe Răzvan depăşind de trei ori cu mai mult 50 km/h limita legală de viteză. O dată pe Bucureşti-Ploieşti şi de alte două dăţi în judeţele Hunedoara şi Constanţa. Performanţă notabilă pentru junior, dacă ţinem cont că nu conduce decât de vreo 2 ani. Sigur, nişte rău-voitori s-ar putea întreba cum poate cineva atât de tânăr şi cu atât de puţină experienţă în ale şofatului să conducă o maşină care ajunge de la 0 la 100 în 4 secunde (practic, vă ia mai mult dumneavoastră să citiţi fraza ”Mamă, ce şmecher e Bozo!”). Oamenii care spun asta sunt nişte prostovani, v-ar explica Bozo şi probabil şi doamna Rovana Plumb, mândra mamă a beizadelei. Că doar nu viteza omoară oameni, băi, săracilor, ci oprirea bruscă! Cu maşină care face 4,1 secunde până la suta la oră şi prinde o viteză maximă de 360 km/h, Bozo practic fuge de orice accident.

Îi urăm lui Bozo şi întregii familii Plumb să aibă un 2016 exact aşa cum l-au visat. Ah, staţi, că îl au deja… Asta e, să le fie de bine atunci!

Citește și...