Roxana Ionescu, cu iubitul la Untold! Cum au petrecut cei doi

Publicat: 05/08/2018 | 15:24

A fost paradă de vedete zilele acestea la festivalul Untold! Printre acestea s-a numărat și „mama natură” Roxana Ionescu, care a venit alături de iubitul ei, Tinu Vidaicu. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a surprins pe cei doi amorezi la festival.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au distrat până în zori la festivalul Untold, din Cluj Napoca. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și un tricou negru, blondina s-a plimbat ținându-se de mână cu iubitul său, până la începerea spectacolului. De altfel, Tinu Vidaicu a avut și el spectacol pe 2 august la Untold.  Tinu este „jumătatea” Dirty Nano. Timișorenii  Tinu Vidaicu şi George Hora se bucură de un real succes și au făcut spectacol la Untold.

Se pare că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu n-au venit doar pentru spectacolul susținut de timișorean. Cei doi vor să bifeze toate zilele de festival și nu vor să rateze niciun artist care concertează la Cluj Arena. Ultima zi de festival este duminică, 5 august. (Vezi aici Cea mai “decupata” aparitie de la UNTOLD )