Cea mai “decupată” apariție de la UNTOLD

Publicat: 04/08/2018 | 10:47

Celebrii The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike concertează la Cluj, la a patra ediție a festivalului Untold, iar admiratorii lor sunt în delir!  (Super oferte la accesorii gaming) De altfel, și-au ”programat” ieșirea în forță în Ardeal, doar că unii par să fi exagerat. Nu e ca pe Litoral, însă cuplul pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă ”sparge” programele.

Untold are deja patru ani de când face ”iureș” în România, un festival care strânge zeci de mii de oameni dornici de distracție. (Oferta speciala playstation)  Cu multe luni înainte, cei care doresc  să uite de tot în cele patru zile pe care spectacolul care strange spuma ”coardelor vocale” din Europa își iau tichetele de intrare, apoi stau în  așteptare… Ziua Z a venit, Clujul, orașul în care muzica dă tonul acum, vibrează și vrea totul!

CITEȘTE ȘI: CE PRETENȚII AU AVUT MEGA-STARURILE DE LA UNTOLD. IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

Cele nouă scene unde vestiții interpreți își forțează la maximum coardele vocale sunt într-o mare tensiune, dată de zecile de mii de petrecăreți care vor să-și asculte idolii. Dar apariția unora dintre cei din fața scenei este, de-a dreptul, uluitoare.

E vorba de vestimentație. Ce mai contează. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins imagini fabuloase de pe aleile din jurul Cluj Arena, unde are loc marele festival Untold. Probabil, este cel mai tare cuplu ajuns acolo și care, cu siguranță, a trăit și a înțeles muzica total. Se poate spune, fără exagerare, că este cel mai ”decupat” cuplu care a apărut la Untold. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST PRIMA NOAPTE LA UNTOLD! A ÎNCEPUT CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA)

Viața și în roz, la Untold!

Albastru, roșu, roz, verde, vernil…. Astea sunt culorile ”hăinuțelor” sumare de pe cei doi. Dar trăiesc festivalul, clar. Fudulețul de acum vedetei Untold este cam descoperit, parcă mai mult duce spre o plajă din Mamaia sau de oriunde, numai litoral să fie, dar e ok și pe aleile din jurul locului ”sacru”, Cluj Arena, unde se dezlănțuie, în cele patru zile, artiștii grandiosului festival.

CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, SINGURICĂ LA UNTOLD: ”UNII MAI TREBUIE SĂ…”

Revenim. Fata este dezghețată, clar, la fel și prietenul ei, care o ține de mână. Un rucsac în spatele lui le rezolvă, probabil, starea până la hotel. Cei doi, care, cu siguranță, dau culoare festivalului, sunt plini de tatuaje, probabil ”însemne” ale unei vieți mai mult sau mai puțin plăcute. În fine, pentru cei mai ”decupați” oameni ai festivalului viața este, clar, și în roz.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)