S-a aflat după ce i-a fost spart contul de către hackeri! DAVID BECKHAM trebuia să obţină titlul de Sir în 2014, dar…

Publicat: 06/02/2017 | 20:05

Celebrul fotbalist David Beckham ar fi trebuit în 2014 să obţină titlul onorific de Sir, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că el era anchetat. Totul s-a aflat acum, după ce mai multe mesaje email au fost transmise în mediul online de un grup de hackeri.

Setul de mesaje email, denumite sugestiv „Beckileaks“ de către presa britanică, au fost scurse online în weekendul recent încheiat, dezvăluind furia starului britanic în corespondenţa sa cu agenţia care-i reprezenta drepturile, Doyen Sports. David Beckham a fost acuzat că a atacat, în corespondenţa privată, comitetul britanic care decide cui să fie acordate titlurile onorifice, după ce a ratat primirea titlului de Cavaler. Într-unul din acele mesaje, David Beckham ar fi ironizat comitetul şi modalitatea de acordare a titlului de Sir.

Conform presei britanice, Beckham ar fi trebuit să primească în 2014 titlul de cavaler, însă acest lucru a fost oprit după ce s-a descoperit implicarea sa într-o schemă financiară de evitare a plăţii taxelor. Hackerii care se află în spatele operaţiunii de scurgere a mesajelor au cerut 1 milion de euro de la agenţia Doyen Sports, iar poliţia din Portugalia, unde agenţia are un birou, investighează cazul de aproape un an, potrivit Daily Mail, notează Agerpres.

Reprezentanţii lui David Beckham au respins conţinutul mesajelor email ca fiind „materiale învechite scoase din context din mesaje email furate de hackeri şi falsificate prin intermediul unui server al unei terţe părţi“, adăugând că acestea „oferă deliberat o imagine greşită“.

Citește și...