S-a aflat motivul! De ce a fost „zburat”, de fapt, Victor Slav de la Kanal D

Publicat: 27/03/2019 | 08:34

Victor Slav a fost „zburat” de la Kanal D, după ce emisiunea pe care o prezenta împreună cu Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Bursucu a fost scoasă din grila de programe. Audiență slabă, iar costurile prea mari, acestea se pare că ar fi motivele pentru care boșii trustului au luat o asemenea decizie.

Când a venit la Kanal D, în locul lui Mădălin Ionescu, Victor Slav a semnat un contract pe o sumă imensă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu câștiga nu mai puțin de 7000 de euro/ lună, păstrându-și același contract și la noua emisiune “Vulturii de noapte“.

Se pare că cheltuielile erau prea mari pentru trustul turcesc, iar audiența emisiunii nici măcar nu acoperea costurile, de câștigat nici nu se pune problema. Astfel, s-a decis să se renunțe la emisiune, dar și la moderatorii ei.

Emisiunea “Vulturii de noapte”, scoasă din grila de la Kanal D

Emisiunea “Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D. Motivul pentru care s-a luat această decizie drastică este reprezentat de faptul că late night show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută, relatează paginademedia.ro. Emisiunea prezentată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și cei doi buni prieteni ai săi a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori, conform sursei citată mai sus.

În perioada în care Giani Kiriță a fost în Republica Dominicană, unde se filmează “Exatlon”, el a fost înlocuit de Bursucu alias Adrian Cristea. Vă reamintim că late night show-ul “Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

Cei 3 “Vulturi de noapte” înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge

Reprezentanții postului de televiziune i-au înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Show-ul intră pe post din această duminică, începând cu ora 23.00. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Citește și...