S-a decis în sfârșit. La ce emisiune vrea să participe Ruby! A ajuns să se pregătească intens pentru asta

Autor: A. D.
Publicat: 25/03/2020 | 20:27

Ruby este una dintre cântărețele apreciate din România. Are o mulțime de fani, pe care îi ține la curent cu lucrurile ce se întâmplă în viața ei, prin intermediul rețelelor de socializare. Cântăreața are o fire jucăușă și nu se dă în lături de la nimic. Iubește adrenalina și senzațiile tari.

De-a lungul timpului, Ruby  a participat la mai multe emisiuni-concurs, unde și-a testat limitele și s-a pus în tot felul de situații extreme. Cântăreața a bifat aproape toate emisiunile de acest gen din România. Ultima experiență extremă pe care a trăit-o a fost în cadrul emisiunii „Survivor România”. (CITEȘTE ȘI: 

Cântăreața a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde alături de colegii ei de echipă a trăit una din cele mai intense experiențe. Pe lângă stilul de viață sărăcăcios la care a trebuit să se adapteze, artista își testa zilnic și capacitățile fizice prin intermediul probelor grele, din cadrul concursului. (VEZI ȘI: 

Ruby a fost nevoită să părăsească emisiunea destul de repede, din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă a fost eliminată , artista nu s-a descurajat. Acum se antrenează în casă pentru a participa din nou. Aceasta a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a transformat piesele de mobilier în obstacole asemănătoare celor din competiție.

@rubynacretinaacum chiar sunt pregatita sa merg la Survivor ✊🏼💪🏽 ##survivor ##show

♬ sunet original – rubyishot

„Am fost de două ori în spital”

În timpul în care a fost în Republica Dominicană, Ruby s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, din cauza condițiilor de acolo. Aceasta a ajuns de două ori la spital și s-a speriat destul de rău.

„Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată, orice om normal s-ar simți la fel probabil”, a declarat Ruby.

Citește și...