S-a desfigurat la doar câteva ore după ce și-a mărit buzele! Asistentele au început să râdă când au văzut-o

Publicat: 23/04/2019 | 13:28

O tânără a avut parte de cea mai cumplită experiență, din dorința de a arăta mai bine. Deoarece avea un complex vizavi de buzele ei, s-a decis să își injecteze o soluție, ce-i fusese recomandată de o prietenă. La doar câteva ore, a avut o reacție alergică, iar buzele i s-au umflat de patru ori. A

Rachael Knappier a ajuns de urgență la spital, iar asistentele medicale au început să râdă în momentul în care au văzut-o. ”M-am simțit bine, m-am culcat și când m-am trezit la 2 dimineața arătam așa cum vedeți în poze. Buzele îmi atingeau nasul. S-au mărit de patru ori. Presiunea și arsura din ele era încredibilă”, a mărturisit Rachael care a precizat că toată lumea a râs de ea.

”Nu mai văzuseră așa ceva înainte. Medicii mi-au spus că soluția fusese injectată în sânge, iar buzele nu mai erau vascularizate”, a povestit tânăra.

Din fericire, însă, ea a ajuns la spital la timp, iar medicii i-au scos soluția din buze, iar la câteva zile și-a revenit. De aceea, tânăra și-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru tinerele care aleg să-și facă injecții la persoane neavizate.

Citește și...